Wpis z mikrobloga

W który model najlepiej celować? Na 99% Anbernic, musi wyglądać jak Game Boy, nie musi mieć fajerwerków.
Musi mieć jakiś gotowy system typu OnionOS czy GarlicOS (Tu nie mam pewności, bo daaawno o tym czytałem i pewnie się coś pozmieniało). Dobrze, żeby był gotowy do grania w jakieś contry, mariany i mortal kombaty. Nie musi emulować PS3 i wyżej.
Ma być dla osoby, która chce grać w stare gry, a nie siedzieć i walczyć z emulatorami.
Jest coś takiego czy lepiej odpuścić?
#anbernic #retrogaming #staregry #konsole
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wypiek
  • 0
@Domino844 są jakieś gotowe wersje z softem czy trzeba po sieci szukać paczek OS + gry?
Ali ma jakichś legitnych sprzedawców?
Ten plus warty dorzucenia 40zl? Niebawem mają być promyki na Ali. 35xx plus poniżej 200zl. To jakby jak za darmo.
  • Odpowiedz
OnionOS czy GarlicOS (Tu nie mam pewności, bo daaawno o tym czytałem i pewnie się coś pozmieniało

@Grysik: to wszystko to jeden c--j bo i tak jest retroarch pod spodem xd

Nie musi emulować PS3 i wyżej.

@Grysik: xd
  • Odpowiedz
@Kryspin013 chciałem uniknąć złotych rad typu dołóż 3k i kup SDka ;)

@Grysik: ale ja nie dałem żadnej rady. Ot po prostu te wszystkie emu działają na jednej platformie oprogramowania i w tym sensie jak na jednym jest jakiś specyficzny problem z emulacją jakiejś gry to na każdym będzie.

A z tą emulacją PS3 to się zaśmiałem bo PS3 się dalej trudno emuluje + w cenie którą wymieniłeś samo
  • Odpowiedz
@Grysik: no to najlepiej Trimiu brick lub RG40XV (chociaż bardziej polecam RG40XXH - dużo wygodniejsza dla nadgarstków), wyżej nie ma coś iść. No, chyba że chcesz na bogato, to są lepsze.
  • Odpowiedz