W który model najlepiej celować? Na 99% Anbernic, musi wyglądać jak Game Boy, nie musi mieć fajerwerków. Musi mieć jakiś gotowy system typu OnionOS czy GarlicOS (Tu nie mam pewności, bo daaawno o tym czytałem i pewnie się coś pozmieniało). Dobrze, żeby był gotowy do grania w jakieś contry, mariany i mortal kombaty. Nie musi emulować PS3 i wyżej. Ma być dla osoby, która chce grać w stare gry, a nie siedzieć i walczyć z emulatorami. Jest coś takiego czy lepiej odpuścić? #anbernic #retrogaming #staregry #konsole
@Domino844 są jakieś gotowe wersje z softem czy trzeba po sieci szukać paczek OS + gry? Ali ma jakichś legitnych sprzedawców? Ten plus warty dorzucenia 40zl? Niebawem mają być promyki na Ali. 35xx plus poniżej 200zl. To jakby jak za darmo.
@Kryspin013 chciałem uniknąć złotych rad typu dołóż 3k i kup SDka ;)
@Grysik: ale ja nie dałem żadnej rady. Ot po prostu te wszystkie emu działają na jednej platformie oprogramowania i w tym sensie jak na jednym jest jakiś specyficzny problem z emulacją jakiejś gry to na każdym będzie.
A z tą emulacją PS3 to się zaśmiałem bo PS3 się dalej trudno emuluje + w cenie którą wymieniłeś samo
@Grysik: no to najlepiej Trimiu brick lub RG40XV (chociaż bardziej polecam RG40XXH - dużo wygodniejsza dla nadgarstków), wyżej nie ma coś iść. No, chyba że chcesz na bogato, to są lepsze.
Musi mieć jakiś gotowy system typu OnionOS czy GarlicOS (Tu nie mam pewności, bo daaawno o tym czytałem i pewnie się coś pozmieniało). Dobrze, żeby był gotowy do grania w jakieś contry, mariany i mortal kombaty. Nie musi emulować PS3 i wyżej.
Ma być dla osoby, która chce grać w stare gry, a nie siedzieć i walczyć z emulatorami.
Jest coś takiego czy lepiej odpuścić?
#anbernic #retrogaming #staregry #konsole
Ali ma jakichś legitnych sprzedawców?
Ten plus warty dorzucenia 40zl? Niebawem mają być promyki na Ali. 35xx plus poniżej 200zl. To jakby jak za darmo.
@Grysik: to wszystko to jeden c--j bo i tak jest retroarch pod spodem xd
@Grysik: xd
@Grysik: ale ja nie dałem żadnej rady. Ot po prostu te wszystkie emu działają na jednej platformie oprogramowania i w tym sensie jak na jednym jest jakiś specyficzny problem z emulacją jakiejś gry to na każdym będzie.
A z tą emulacją PS3 to się zaśmiałem bo PS3 się dalej trudno emuluje + w cenie którą wymieniłeś samo
@wacek_1984: Oryginal R36S w takiej cenie? Podeslesz link? Od pewnego czasu poluje i same podroby w takich cenach.
Kupowałem w różnych cenach, 163 (centralnie po premierze), 147 (2 miechy później), 104 (w kwietniu), screen jest z sierpnia.
źródło: firefox_AQG53DXp2g
Pobierz