Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka Jest grubo, troche rozumiem Hanysa i jego modły różańcowe. Nie mowie ze to musi być prawda co pisze Krol - aczkolwiek mam odczucie ze jest. Zaczynam tez rozumieć dlaczego Machaj z taka panika banował/ignorował pytania o Hanysa na lajtach.

Tzn, nie ze myślę ze się "nawrócił" - boi sie po prostu, ze timoore z rumcajsem "dokończą" sprawy - wiec chce sprawiać wrażenie ze nie jest już dla nich niebezpieczny.
hans-kloss-23 - #raportzpanstwasrodka Jest grubo, troche rozumiem Hanysa i jego modły...

źródło: image

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hans-kloss-23: Nie kupuje tego. IQ Hanysa jest na poziomie przecietnego Khmera. On tam robił za jelenia, w razie przypału, tylko "myślał" że jest częścią ukladu. Rozbisurmanili go, poczuł wiatr w żaglach, pomyślał że jest, znaczącym graczem w tym ukladzie, to go załatwili. Ten cały Krol i typek od Krypto są pewnie nie lepsi od Timora. Hanys po prostu pasuje do ich narracji.
  • Odpowiedz
@Stan_Przedzawalowy: Ziomek, co miało mnie zapiec? Ja sobie jaja robię raz na tydzień, rattling your cage.
Zapiekło to was wykopki, bo do moderacji ze skargą polecieliście. XKoorvaD
Ja mam w------e na kambożuli i na tagowych "hejterków", którzy nie mają lepszego zajęcia niż wyśmiewanie obcych osób z juptuba. Od rana do wieczora, światek; piątek czy niedziela.
  • Odpowiedz