Wpis z mikrobloga

#bezplanu #vlogcasha #planetaabstrakcja kiedys lubilem ich ogladac ale od jakiegos czasu mocno mnie nudza i ogladam tylko niektore odcinki. Najwiecej ogladam Polo ale juz tez coraz mniej. Uwielbialem styl bezplanu z pierwszych odcinkow i z Wenezueli, jeszcze wtedy byl malym kanalem a teraz to juz wszystko jakies takie... niewiem
Cash tez omijam wiekszosc odcinkow. Po prostu mnie nudza XD Planeta abstrakcja to samo.

Duzo tych kanalow podrozniczych i jakos mnie nudza, ogladam jeszcze wszystkie odcinki podroze sadama...
Tez tak macie? Wydaje mi sie ze format podrozniczy powoli sie wyczerpuje...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@dkfsdlgslglsl: ja mowie ogolnie o kanalach podrozniczych, moje ulubione jak bez planu czy cash zrobily sie (dla mnie) mega nudne...
zaraz przejrze tag i zobacze co pisza o planecie abstrakcji
  • Odpowiedz
  • 0
@dkfsdlgslglsl: nic ciekawego nie ma, musiales sie pomylic albo pisz konkretnie czemu zjechali na psy

czemu ich taguje? bo przeciez pisze na ich temat i kilku innych youtuberow, ze sie zrobili mega nudni
  • Odpowiedz
@macjaos: Nie da się cały czas kręcić tego samego, chociaż teoretycznie w innych miejscach. Prędzej czy później, ale znudzenie widzów i zmęczenie materiału twórców nastąpi. Bycie jutuberem cały czas na topie jest niezwykle ciężkie, do tego potrzeba cały czas nowych widzów, a ich zasoby nie są nieograniczone. Dodajmy pozorny sukces finansowy twórców, współprace itp. Niestety, ale czasami widać robienie tego na siłę, bo zakontraktowane zasięgi itp. Dlaczego piszę "pozorny"? Bo
  • Odpowiedz
Było tłumaczone wiele razy dlaczego Planeta Abstrakcja zjechała na psy. Przejrzyj tag

@dkfsdlgslglsl: jak już tu jeden Mirek wspomniał, ATOMY PR, to ich wszystkich łączy, ludzie nie lubią byc oszukiwani, i w taki lub inny sposób wyczują obłudę,

@macjaos
  • Odpowiedz
  • 0
@Aleksander_Wayne: obczaje, ale prawda jest taka ze mam kilka kanalow (nie podrozniczych) ktore nie nudza mnie od lat (np kuba klawiter) a te podroznicze po jakims czasie to nuda totalna, "czesc patrzcie tu to tu tamto a kiedys tutaj ble ble ble" .... te podroznicze to ogladam coraz rzadziej i mocno wybiorczo
poxdro
  • Odpowiedz
@macjaos: O mam podobnie, kierunki które jakoś mnie tam ciekawiły pooglądałem i kolejnych serii jakoś się nie chce oglądać, niezależnie u kogo.

A o co chodzi z Atomy PR? Że te kanały obsługuje PRowo jakaś agencja? Za każdym większym ktoś stoi kto ogarnia współprace, czy tu jeszcze coś innego jest grane w tle?

Z podróżniczych które są spoko to ostatnio widziałem Mr Tripper, ten co łazi po podejrzanych okolicach xD
  • Odpowiedz
  • 0
@crookedman: tych odcinkow o afryce totalnie nie ogladam, jak pojedzie gdzies do ameryki pld czy gdzies niewiem gdzie to moze bede ogladac,
wydaje mi sie ze format kanalow podrozniczych chyba sie w polsce wyczerpal
  • Odpowiedz