Aktywne Wpisy

Kagernak 0
Steam machinę za 4400. Kurde sporo, ale prawdę powiedziawszy to nie wiem czy niektórzy za na przykład dwa lata będą z zadowoleniem przyjmowac fakt, że za tyle kupili (choć oczywiście mogli dopłacić trochę i zdobyć lepszy sprzęt) bo AI nie wydaje się ani trochę zwalniać a wizję poprawy sytuacji są co najwyżej mgliste. Jak uważacie, jak powinien postąpić taki przeciętny człowiek co potrzebuje nowego kompa.
#pytanie #technologia #
#pytanie #technologia #
Co ma robić człowiek, który chce nowego PC?
- Kupić steam machinę dla spokoju 11.3% (14)
- Kupić lepszy komp za kilka tysi więcej 44.4% (55)
- Czekać, ceny w końcu spadną 19.4% (24)
- Czekać bo granie w chmurze to przyszłość 2.4% (3)
- Najlepiej stać się konsolowcem 22.6% (28)

Teuvo +36
okazało się że nie mam jajek i plan na drugie danie jest zrujnowany

Cash tez omijam wiekszosc odcinkow. Po prostu mnie nudza XD Planeta abstrakcja to samo.
Duzo tych kanalow podrozniczych i jakos mnie nudza, ogladam jeszcze wszystkie odcinki podroze sadama...
Tez tak macie? Wydaje mi sie ze format podrozniczy powoli sie wyczerpuje...
zaraz przejrze tag i zobacze co pisza o planecie abstrakcji
czemu ich taguje? bo przeciez pisze na ich temat i kilku innych youtuberow, ze sie zrobili mega nudni
@dkfsdlgslglsl: jak już tu jeden Mirek wspomniał, ATOMY PR, to ich wszystkich łączy, ludzie nie lubią byc oszukiwani, i w taki lub inny sposób wyczują obłudę,
@macjaos
poxdro
A o co chodzi z Atomy PR? Że te kanały obsługuje PRowo jakaś agencja? Za każdym większym ktoś stoi kto ogarnia współprace, czy tu jeszcze coś innego jest grane w tle?
Z podróżniczych które są spoko to ostatnio widziałem Mr Tripper, ten co łazi po podejrzanych okolicach xD
wydaje mi sie ze format kanalow podrozniczych chyba sie w polsce wyczerpal