Wpis z mikrobloga

#slubodpierwszegowejrzenia dobra. To teraz ja i moje spostrzeżenia.

Ostatnio pisząc wpis dawałam jeszcze szansę dla Kołcza, ale po ostatnim odcinku jestem przekonana, że on ma dwie twarze. Byłam zniesmaczona, jak próbowal wywołać poczucie winy u chichotki. Nie potrafił nazwać jakie to ona ma zachowania, które mu nie odpowiadają. Nadal uparcie kręcił, że to ona jest winna :D on się stara, zaskakuje a ona się potrafi do niego nie oddzywac :D
Mnie zaciekawiła sytuacja, gdy jechali już samochodem.ona dochodzi do wniosków,że to ona jednak jest winna i że się postara aby było lepiej. Co on jej musiał nagadac, ewentualnie czy rzeczywiście było tak że ona w ogóle się do niego nie oddzywala?
Psycholog do w-------a, tam powinien być Mosak, on był bezstronny i neutralny.

Nosaczita i Laweciarz. Ona jest harpagonem i dla niej jest potrzebny chłop,który będzie dyktował warunki.a jak trzeba to pacyfikował. Laweciarz jest miękki, marudny I ma problem z komunikacją. Ona mówi bezpośrednio co jej nie odpowiada, a on milczy I raczej puszcza mimo uszu. Efekt jest taki, że potem mu się gotuje pod kopułą i jest mega niezadowolony.

Księgowa i Paczkomat. Księgowa jest wyrozumiała i z dystansem podchodzi do eksperymentu. Paczkomat odleciał po tym meczu hokeja. Nie wiem czemu go tak poniosło i tak byl rozemocjonowany po tym meczu. Chłop do obserwacji.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie wiem czemu go tak poniosło i tak byl rozemocjonowany po tym meczu.

@Trixee: Mówił, że chciał pogadać z chłopakami z drużyny i żeby ekipa mi nie dawała mikrofonu na ten czas, a oni dali, i jeszcze nie potrafił z tym mikrofonem biegać. Ja mu się nie dziwię, że się tak zirytował xD
  • Odpowiedz
@Trixee Mosak bezstronny? Przecież to był największy mizogin w kraju, otwarcie dissował uczestniczki i stawal w obronie facetów. Pędzel to byls porażka i świętowaliśmy na tagu gdy poszedł w cholerę.
  • Odpowiedz
@Jednaodpowiedz2 Nie był bezstronny ale nie był też taki k---a głupi „powiedzcie sobie co wam się najbardziej w sobie podoba” xD jego fenomen polega na tragicznych następcach (chociaż Chorzewska to chyba takich kretynizmów nie popelniala)
  • Odpowiedz
Nadal uparcie kręcił, że to ona jest winna :D

@Trixee: on przecież mówił że to pewnie jego wina, ale robił to w taki manipulujący sposób xD
  • Odpowiedz