Wpis z mikrobloga

@uknot: Nie żeby coś, ale ta Polska którą nazwał fejkiem to przyczyniła się chociażby w dużej merze do tego, że Stany Zjednoczone w obecnej formie w ogóle istnieją i nawet nie mówię tu o imigrantach gdzie jesteśmy jedną z największych i najpopularniejszych nacji tam. Na przykład w NYC jest pomnik kogoś takiego jak Kościuszko walczącego za USA.
  • Odpowiedz
@kondzio1950g:
@McWozniak:

Kirka też nie znałem, a po jego śmierci okazał się w Polsce autorytetem i świętym wręcz... Chociaż czytam, że ten Hinkle to jest znacznie bardziej odklejony, jakiś MAGA komunista wtf. Aczkolwiek jesli chodzi o poglądy na Ukrainę i tę część Europy, Kirk też był mocnym Putinistą, jeśli chodzi o agresję rosyjską, no ale nigdy by nie napisał, że Izrael to fejkowe państwo.
  • Odpowiedz
@uknot: Izrael dla allahuakbarów, Ukraina dla ruskiego, Tajwan dla chińczyka, Kosowo dla serba, Polska PRL v2, buńczuczna Kanada i Grenlandia dla USA, Korea Południowa dla Kim Dzong Una.... no i czego nie rozumiecie?

Ale tam musi być śpiochów...
eeehhh - @uknot: Izrael dla allahuakbarów, Ukraina dla ruskiego, Tajwan dla chińczyka...
  • Odpowiedz
  • 2
Nie żeby coś, ale ta Polska którą nazwał fejkiem to przyczyniła się chociażby w dużej merze do tego, że Stany Zjednoczone w obecnej formie w ogóle istnieją

@Cztero0404 Nie Polska, a dwóch facetów. I szczerze mówiąc, to bez nich też USA byłoby.
  • Odpowiedz
  • 2
Tak, tak nie ma to jak srać do własnego gniazda i negować historię.

@Cztero0404 Mówić prawdę. Poza powtarzaniem haseł, to w ogóle czytałeś o roli Kościuszki i Pułaskiego? To byli ważni ludzie, szczególnie ten pierwszy, ale bez nich Stany i tak by powstały.

Każdy kto twierdzi, że bez nich nie byłoby USA, to po prostu nic na ten temat nie czytał xd bo to jest aż tak absurdalne xd

Swoją drogą
  • Odpowiedz
Nie Polska, a dwóch facetów. I szczerze mówiąc, to bez nich też USA byłoby.

@BenAli: to bardziej chodzi o to że byli Polakami a on neguje istnienie czegoś takiego jak naród polski
  • Odpowiedz
  • 1
@xiv7 Ten typ z grafiki OP-a to jakiś kretyn i nawet nie zamierzam tych debilizmów komentować (choć propsy za Kurdystan). Mnie bardziej ubawiło to dodawanie sobie sprawczości przy powstaniu USA.

Ale tak swoją drogą nie mówi o fake nations tylko fake countries.
  • Odpowiedz
tak swoją drogą nie mówi o fake nations tylko fake countries.

@BenAli: tutaj też wychodzi na debila po państwowość polska istnieje od 1000 lat a państwowość USA od 250 lat, co do reszty to sam nie wiem, ale w końcu nie każdy kto walczył przy powstaniu USA ma pomniki tam więc byli ważnymi postaciami
  • Odpowiedz
  • 1
tutaj też wychodzi na debila po państwowość polska istnieje od 1000 lat a państwowość USA od 250 lat,

@xiv7 Dlatego w ogóle nie chcę się odnosić do tego debilnego posta.

co do reszty to sam nie wiem, ale w końcu nie każdy kto walczył przy powstaniu USA ma pomniki tam więc byli ważnymi postaciami
  • Odpowiedz