Aktywne Wpisy

Bez sensu zupełnie korci mnie żeby wrzucić swoje dojce na mirko. Powstrzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Obrzydzenie +191
Siedziałem w centrali w Moskwie, kiedy po raz pierwszy zobaczyłem profil tego Berkowitza. Nieźle się uśmiałem - zwykły ziomek, ale miał potencjał. Szef powiedział “ty się tym zajmiesz”, więc zajęłem się.
Trzynaście lat, k---a, trzynaście lat budowania tego aktywa. Setki tysięcy dolarów na szkolenia, kontakty, PR, kampanie. Nocami siedziałem i planowałem każdy jego ruch - kogo poznać, co powiedzieć, jak budować wizerunek. Rok po roku wspinał się po szczeblach kariery. Nasi analitycy
Trzynaście lat, k---a, trzynaście lat budowania tego aktywa. Setki tysięcy dolarów na szkolenia, kontakty, PR, kampanie. Nocami siedziałem i planowałem każdy jego ruch - kogo poznać, co powiedzieć, jak budować wizerunek. Rok po roku wspinał się po szczeblach kariery. Nasi analitycy
źródło: Ad6k9kpTURBXy84NTM0Y2RiOGQ0ZDQxOTNmYmI5MDU2Y2RlNzA1MTY3Ni5wbmeSlQMAAM0HgM0EOJMFzQSwzQJY3gABoTAB
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Rootveil: chiny od kilku lat skupują złoto xD
@Rootveil: janusz nie kupuje złota xD
ogólnie to ostatnio jest tak. fedzik obniża stopy? wartość dolara zamiast spada to rośnie. teraz znowu obniżają stopy? to złoto
Kwestia racjonalnych zasad to trochę fakt, coś co z założenia powinno wywołać wzrost albo przynajmniej nie wywoływać spadków, wywołuje nagłe tąpnięcie. Czy za tym stoi wąska grupa illuminatów? No nie wiem, ale na pewno jest to często chaotyczne działanie które jak słusznie napisałeś ludzie sobie racjonalizują i uzasadniają czyli analizą wsteczną zawsze skuteczna.
Z czym się nie zgadzam.
Janusze kupują złoto