Aktywne Wpisy

MonazoPL +102
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Agresywna_Szyba +20
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 22.3% (118)
- kit 52.7% (279)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 25.0% (132)

Noszę się z zamiarem wrócenia do gry na gitarze po bardzo długiej przerwie, myślę, że ostatnio grałem jakoś 15 lat temu, więc praktycznie zaczynam od zera. Czy jakieś obeznane mirki mogą mi polecić jak teraz wygląda sytuacja ze sklepami muzycznymi online? Gdzie najlepiej? Gdzie kupujecie sprzęt? Muszę kupić gitarę i piec - raczej będę zamawiał przez net.
Jak jest w ogóle teraz z jakością produkcji gitar nowych? Celuję w wiosło w budżecie około 3k zł żeby to nie był totalny, chiński szajs, myślałem nad ESP Ltd jakimś albo jakaś niższa półka Ibaneza. Wszystko chińszczyzna czy da się coś sensownie kupić w takiej kasie?
źródło: Screenshot_20251029_195629_com.vivaldi
PobierzJa mam L7 V na P90. Zadowolonym bardzo.
Ostatnio śledzę też markę Henry's Guitars (https://www.henrysmusic.com/electric-guitars/). Części produkują w Chinach, a składają do kupy w Czechach. Telecastery kosztują 670 euro, straty od 700 do 750. Duży hype pojawił się ostatnio na YouTube, ale być może to kwestia marketingu + recenzję są