Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +384
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

cult_of_luna +129
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz

A w ten sposób chociaż część Polaków poznała prawdę a Lasek musiał, przyciśnięty do muru, przyznać, że można było w de facto każdym momencie tę działkę odzyskać, tylko się Uśmiechniętej Władzy nie chciało.
Rozumiecie już, czemu oni tak nienawidzą Republiki czy Kanału Zero? Tak władza, jak różne Wyborcze, Newsweeki i inne TVNy? #polityka #4konserwy #konfederacja #bekazlewactwa
Poczytaj chłopie ile trwa zmiana planu zagospodarowania xD a do tego poza ceną odkupu w tej sytuacji trzeba zapłacić za nakłady poczynione przez właściciela
A decyzja wywłaszczeniowa z mocy prawa wymaga odszkodowania xD.
@Polakmaly85: jakby bardzo chcieli to by trwała trzy dni
A po co twoi koledzy tą działkę sprzedawali?