Wpis z mikrobloga

#yanek

Musiało od niego mocno śmierdzieć, że się zlitowali i pożyczyli mu pralkę (òóˇ). Brudas i podróżniczy żebrak 🤮🤮🤮
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@alex-san: ja j---e... nie chcę hejtować, moja woda po myciu podłogi lepiej wygląda..
chłop serio powinien się ogarnąć, bo to już idzie w kierunku bezdomnego menela..
  • Odpowiedz
Sprzęgło padło a tu jeszcze zaczyna ubywać płynu chłodniczego, a ten szykuje się na Maroko. Ogólnie polecam ostatniego lajwa 😀
  • Odpowiedz
@swinkapl: na filmie widać mniej więcej co tam prał to jakaś bielizna, koszuleczki, że tak powiem drobnica i jak k---a taką drobnicę można mieć tak u-----ą 🤮🤮🤮🤮
  • Odpowiedz
  • 0
Nie wiem jaki jest mandat na włoskiej ziemi za zrzucanie wody z proszkiem do prania obok kampera, ale głupi Yan znowu się podpier.olił.

Ja już się gubię w którym odcinku który z bliźniaków występuje, bo obaj są opóźnieni i głupi (òóˇ)
  • Odpowiedz
@Tom3kt: też tak myślę tyle wody to ja potrafię wypić ale musze przyznać się do błędu bo #yanek nie używa tylko 3l a 3.5l wody na prysznic ;) w najnowszym livie koło 1:36 pokazuje ile wody nalewa do garnka z którego bierze wodę pod prysznic a potem bierze prysznic ja już wolę życie bez pasji
  • Odpowiedz