Wpis z mikrobloga

No, chyba mamy to. Gierka zapowiada się zajebiście po pierwszych chwilach z nią.

Wygląda też świetnie. Oczywiście został zachowany charakterystyczny styl, który mi się podobał.

Nie wiem jak oceniali recenzenci, bo unikałem czegokolwiek. Z resztą dawno przestałem na to patrzeć. Nie licząc garstki sprawdzonych podcastów.

Polecam zainstalować. Zwłaszcza, że jedynka MOIM ZDANIEM, też była super.

#xbox #gamepass #theouterworlds
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@m4rciniak: Premiera w GPU przesunięta, wypuścili dodatkowo patch 13gb. Jak oglądałem recki od osób dosyć ostrożnych, to były fatalne. Mam mieszane uczucia. Pierwsza część była fenomenalna, kupiłem oba DLC i bawiłem się wyśmienicie. Na drugą część czekam od dawna, ale jestem mocno ostrożny.
  • Odpowiedz
  • 0
@Zielony34 mam wrażenie, że w taki sposób nieświadomie, ale też nieodwracalnie odjąłeś grze z 2 oczka zanim zagrałeś :-) samym podejściem.

Możesz mieć rację, czemu nie, ale warto samemu zobaczyć. Zwłaszcza jeżeli i tak masz gejpasa.

Ja niestety nie miałem okazji dłużej pograć. Początek super.
  • Odpowiedz
@m4rciniak Ja na pewno zagram. Czekam z niecierpliwością i mam zamiar, jak zawsze, podejść obiektywnie. Niczego na starcie nie odjąłem, bo jeszcze nie spróbowałem. Na prawdę mam nadzieję, że będzie dobrze, bo jest to chyba tytuł na ktory najbardziej w tym roku czekałem.
  • Odpowiedz
@m4rciniak mi styl pierwszej części mi się nie podobał. Styl Fallouta przeniesiony w kosmos co zupełnie mi nie pasowało, mimo wszystko gra mi się bardzo podobała i w dwójkę też zagram. W Ps Store oceny 4.6 to znaczy bardzo dobrą grę i ucieszyło mnie że gra wyszła na PS w odróżnieniu od Avowed.
  • Odpowiedz