Wpis z mikrobloga

@DupologNFZ: Podawanie przykładów gier rok/dwa po premierze w tamtych czasach nie ma sensu IMO
Silent Hill 3, Max Payne 2, ZoE 2nd Runner, Soul Calibur 2, Tales of Symphonia, Beyond Good & Evil, FFT Advance, SMT 3, ᴬʳᵐʳᵉᵈ ᶜʳᵉ ˢᶦˡᵉⁿᵗ ᴸᶦⁿᵉ, wszystko 2003
  • Odpowiedz
  • 2
@WujekDoggi: 99% polaków, którzy wala konia do giticzka grało na polska premiere po polsku, czyli w 2005 roku. W tym czasie wyszły podane gry.
Wolisz grać w 2005 roku w HL2, które zmieniło branże gier czy w goticzka? xD
Jask na tle tamtych premier wypada goticzek, to tak na poziomie między golumem a robieniem pompek w najnowszym dragons age.
  • Odpowiedz
@DupologNFZ: Gra jest z 2003, nieistotne kiedy ktoś w nią grał, czy 2005 czy 2025. Jakieś totalnie z czapy założenia, a powstało przynajmniej paręnaście bardzo dobrych tytułów w 2003 więc nie wiem po co.
  • Odpowiedz
  • 1
@WujekDoggi: równie w 2003 mogę podać pierdyliard lepszych tytułów od gniota goticzkowego do któego walą konia, a wyzywają dzisiejsze gry.
To jest po prostu pokazanie hipokryzji ludodebili, którzy oceniają gry teraz, a zapomieli jak wygl.ądały ich ulibione gry na tle innych tytułów jak wychodziły.
  • Odpowiedz
  • 0
@WujekDoggi: nie rozumiesz, że ja wskazuje 2005 rok, bo to rok w którym polacy grali w gotika. Nawet jakbym wskazał 2003 to i tak był to zacofany produkt.
Gdybyśmy się cofneli do 2003 albo 2005 to goticzek niczym by się nie różnił od gotika remastered dzisiaj.
Tak samo zacofany i zbugowany.
To tylko pokazuje hipokryzje trójki debili z obrazka, że do goticzka walą konia, ale do gier lepszych podchodzą z
  • Odpowiedz
@DupologNFZ: ty się chłopie transformujesz w jakiegoś ludologa powoli, bo zaczynasz mówić ludziom w co mają grać i się napinasz, bo ktoś lubi coś innego. Odpal sobie którąś gierkę z lewej strony i bądż szczęśliwy, a innym daj odpalić Goticzka i cieszyć się kolejną wizytą w Khorinis albo Górniczej Dolinie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@DupologNFZ: Czekaj, ale czego ty niby oczekujesz od nich jak Snakeiter w 2005 roku to się prawdopodobnie urodził xD Przeciętny dzieciak przechodził kiedyś więcej gier jak oni obecnie wszyscy razem.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Aha. No i co to ma do tego co napisałem, bo nie jestem pewien czy w ogóle przeczytałeś to co napisałem jeśli odpowiadasz mi wysyłając screen z grą z 2003 roku i wymieniając Max Payne 2 którego sam dosłownie wymieniłem.
  • Odpowiedz
@DupologNFZ: ja wiem, że to ragebait i kontynuacja postu, kiedy jednak Gothic nie wychodzi tak źle pod względem zawartości i konstrukcji świata to trzeba zmienić narracje, ale powiedzmy, że przegrałem i łyknąłem przynętę.

W 2005 czy 2006 to się grało w Half Life 1 na kafejkach, a nie multi w 2 gostek. Halo 2 to chyba pomyliłeś realia, bo zapomniałeś chyba o cenie oryginalnego Xboxa na premierę i zarobkach polskich.
  • Odpowiedz