Aktywne Wpisy

wqeqwfsafasdfasd +143
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Polina2137 +7
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

Polega on na tym, że jak nie masz dużego kapitału na start to profity z inwestowania zaczynasz czerpać dopiero jak jesteś starym, wypłukanym z dopaminy wrakiem.
#gielda #inwestowanie #meczennicyxtb #kryptowaluty
Zamiast narzekac to rusz dupe, zbierz na fundusz awaryjny min 50k a potem kupuj metoda DCA Bitcoina az bedziesz
Idź na spacer do lasu i przestań sobie zaprzątać tym głowę
Powodzonka! (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Ja od 17 roku zycia postawilem sobie za cel przed podjeciem pierwszej pracy jak najszybsze wyzbycie sie potrzeby pracowania, ktore postrzegam jak niewolnictwo i bylem gotowy zrobic duzo wiecej niz "bycie niewyspanym"
Z takim mentalem ofiary bez determinacji nigdzie daleko nie zajdziesz. Zmien to, wez sie do umiejetnej roboty,
Ja też chciałbym, wszystko szło ku dobremu. Ja nie wyjechałem, ale zatrudniłem sie w kolchozie, ktory dosc dobrze płacił i było git, ale wciąż za mało, brak mi motywacji i energii, żeby po pracy dorabiać.
Kurs był ok, ale w ostatnich dwóch latach zrobili bardzo słabe waloryzacje wynagrodzeń u nas w firmie.
Mimo wszystko szacun, rozumiem cie. Też zrobiłbym wiele, żeby nie
Moim zdaniem jest w stanie dac, tylko trzeba miec albo wysokie, dobrze platne stanowisko, albo srednio platne, ale na pewno nie na minimum i mieszkac z rodzicami, albo robic cos dodatkowo po pracy na zlecenia czy cos. Jakies pol etatu.
No, ale ja sie zbieram zeby cos robic dodatkowo i nie mam energii.
Ale słabeusz haha