a potem płacz: nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem
Chyba że zajmie się zawodowo sprowadzaniem ciaparitto z najgorszych spelun na bliskim wschodzie ( ͡°͜ʖ͡°) tak żeby nas ubogacilo, bo wiadomo polska kultura jest nudna no i w ogóle wszędzie jest fajnie tylko nie w Polsce #p0lka #tinder #przegryw
@DJ-Tenga-Knaga a ja się naczytałem o tych różnych arabusach, druzach, jezydach i tym podobnych, ale to tylko w ramach autystycznego spierdohobby, już nie wiadomo co gorsze xd
@noname3004 wiadomo ze polka zrobiła takie studia żeby się łatwiej kopcic z arabusami. Znam dziewczyny które poszły na informatykę tylko dlatego że tam jest dużo chłopców :) na komputerach nic nie potrafiły zrobić, ale za chłopakami to latały
a potem płacz: nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem
@DJ-Tenga-Knaga: a kto powiedział, że studia są od tego, żeby mieć później jakąś pracę? Ja zawsze myślałem, że studia są po to, żeby zgłębić wiedzę w danej dziedzinie.
Chyba że zajmie się zawodowo sprowadzaniem ciaparitto z najgorszych spelun na bliskim wschodzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) tak żeby nas ubogacilo, bo wiadomo polska kultura jest nudna no i w ogóle wszędzie jest fajnie tylko nie w Polsce
#p0lka #tinder #przegryw
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@DJ-Tenga-Knaga: a kto powiedział, że studia są od tego, żeby mieć później jakąś pracę? Ja zawsze myślałem, że studia są po to, żeby zgłębić wiedzę w danej dziedzinie.
@noname3004: to pójdź krok dalej, użyj swojego autystycznego focusu i naucz się arabskiego.
Porada serio
@Tomba: pisane na szybko, w konkretnym kontekście. Studia humanistyczne (+ te które nie dają realnych umiejętności), nie matematyczne, nie techniczne.
@PowiatowyBanan: Jakie to realne umiejętności uzyskuje się po matematyce? Poważnie pytam.