Wpis z mikrobloga

Jeśli uważasz tego niesympatycznego człowieka za przemądrzałego elitystę, który uważa się za naukowca z dziedziny biologii, chemii, fizyki i medycyny, który żądał systemowej cenzury, bo jakiś śmieć śmiał śmieć polemizować z jego postawą w czasie pandemii, to wiesz, co robić.

#uwaganaukowybelkot #unb #szuryzglownej #psychiatrykzglownej #covid19 #youtube
Thiocomaster - Jeśli uważasz tego niesympatycznego człowieka za przemądrzałego elitys...

źródło: cb5be3c3472e523d9866373f370cb5893a47bae554b3d61a60a9c5fd8c9f93e0

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Thiocomaster: Ty nie wiesz ze ludzie potrafią tylko nienawidzić albo popierać bez względu na wszystko? Nie da sie im wytłumaczyć, ze ich ukochany dzutuber ośmieszył sie ekstremalnie w kilku przypadkach i naraził ludzie na niebezpieczeństwo. To taki guru tych, którzy nigdy nie przeczytali żadnej książki, pierwsze źródło informacji, najbardziej podstawowe
  • Odpowiedz
a co ten gosc zrobil? widzialem jego ze dwa filmiki i byly calkiem niezle

@galian: Powiedział, że szczepionki działają. A to niewybaczalny grzech w tym kraju gdzie 30% dorosłych to funkcjonalni analfabeci którzy po przeczytaniu instrukcji na lekarstwie nie potrafiliby jej wprowadzić w życie. xD
  • Odpowiedz
@GodEmperorWasRight: haahhha wiele powiedział dobrego. Tylko on jest naukowcem w każdej dziedzinie zupełnie jak Ty. Zapewne też byleś jak tem zapryszczony mendrek za obostrzeniami ktore były idiotyczne i sprawiły że Polska poradziła sobie prawie najgorzej z pandemią jeśli chodzi o covid.
  • Odpowiedz
@Pytalski_malopolan: Ale zabolało bezzębnego cymbała, co teraz całe konto mi przejrzysz? A proszę cię bardzo, na bezrobociu w maminej piwnicy czasu sporo a może coś ci dojdzie do tego pustego łba xD I pewnie, że jestem jak ten zapryszczony mędrek bo on ma rodzinę, dzieci, jakieś zajęcie itp i tylko się musi od takich przygłupów co jakiś czas odganiać no ale to mała cena mimo wszystko. :D Pro-tip: zacznij trochę
  • Odpowiedz
@GodEmperorWasRight: ahahaah xD Gratuluje założeni rodziny i dzieci które będą takie jak ty - będą wyzywać osoby o odmiennych poglądach tylko dlatego że takie są. Po lesbijkach ze względu na ich etykietę też mogę czy ti przywilej dla Ciebie ? mądrego inteligentnego i wykształconego warto wysłuchać - tylko że nie reprezentuje tego ,,cymbale". Czemu mnie obrażasz a mnie nie znasz? Zachowanie jak homofob, czyli nie znam geja ale go obsmaruje
  • Odpowiedz