Wpis z mikrobloga

Ehh nie ma drugiej takiej gry mmorpg z takim combatem. Szukam sobie jakiegoś mmo ale nic mi nie podchodzi.
2000h przegrane i z dnia na dzień okazuje się, że nie ma nawet po co odpalać gry. Zapewne zaraz będą latać tam same boty o ile jakiś bug nie sprawi, że gra nie zdechnie wcześniej bo nie będzie komu tego naprawić.
Mam tylko nadzieję, że ktoś wykupi prawa do NW i będzie chciał to rozwijać dalej chociaż to się pewnie nie wydarzy.

Mega zmarnowany potencjał.

#newworld #amazon #gry #mmorpg
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@maszszluga: Teraz to już nie ma co polecać bo gra jest martwa. Zwolnili ileś tam tysięcy osób i serwery zostaną zamknięte prawdopodobnie do końca 2026 więc nie ma już co sobie tym głowy zawracać. Tak czy inaczej nawet już tej gry nie kupisz.
  • Odpowiedz
@nocne_zwidy: ale przeciez jakoś ostatnio nowy patch wchodził czy jakaś nowa zawartość była ogłaszana - coś kojarzę, że było nieduży hype na NW na necie. Czy coś mi się pomyliło?
  • Odpowiedz
@nocne_zwidy: no nie ma gier z takim combatem zbytnio, ogladalem ostatnio vloga twórców jakiejśtam gry mmo i mowili ze action combat jest bardzo ciezko zaimplemetowac do gier MMO bo rejestrowanie trafien zbyt mocno obciaza serwery i jak jest wiece osob obok siebie to sa mega lagi, dlatego kazdy idzie w tab target mimo ze ten combat ma juz z 25 lat
  • Odpowiedz