#slubodpierwszegowejrzenia ogladajac biezacy sezon, jednoczesnie z zona nadrabiamy wczesniejsze (od 6 w gore) na hbo i mam pytanie do weteranow. czy byl w tym programie ktos bardziej p----------y niz plastusiowa z horym psieckiem i jajnikami z 8 sezonu? bo nie spodziewalem sie, ze obcy czlowiek w telewizji moze mnie az do takiej k-----y doprowadzac.
@mankosky: pod względem problemów psychicznych z Ja(j)mnikową może się równać tylko Boczek, a Iga, Rzęsiara i Przemkorożec są jednak półkę niżej mimo wszystko
@kwmp odkrylem ta perle dopiero przy okazji ubieglego sezonu i fakt, boczek byl fest odklejony (kangurzyca nielepsza nawiasem mowiac) ale moim zdaniem do jajnikowej nie maja podjazdu. nie znam igi, rzesiary ani przemkorozca ale nie wiem co musialoby byc z nimi nie tak, zeby przeskoczyli ta poprzeczke.
@BiuroInterwencjiObywatelskiej kurde, Iga przewija sie drugi raz wiec Wam zaufam xd tylko pytanie z ktorego jest sezonu i gdzie mozna namierzyc te od 1 do 5, bo na max nie ma.
@Wojti92 kwintesencja, co migawka, to gada cos przeciwnego. obca baba wiec nie mam powodu jej zle zyczyc ale mam nadzieje, ze nigdy sobie chlopa nie znajdzie, bo zaden nie zasluguje na taki los.
@marzena-lou aaa zapomnialem o niej. "okazalo sie, ze to jest bolerioza i to taka staaara, staaara bolerioza" xd jak jakas pradawna klatwa z wladcy pierscieni. lezalem.
@marzena-lou: no była odklejona, ale koniec końców się zachowała przyzwoicie i oddała meża kuzynce i wszyscy żyją długo i szczęśliwie. Jej ten Paweł nie podpasował po prostu, ona chciała chłopa w typie ojca Julki od Brydżysty. Miał byc wielki, umięśniony i budzić postrach na dzielni wyprowadzając jej pieseczka. Głupio się zachowywała, ale nie pamiętam, żeby robiła mu jakąś szczególną krzywdę.
@mankosky bo borelioza niezauważona, pozostawiona bez leczenia, czasem dopiero po latach bez objawów wchodzi w neuroboreliozę z masą paskudnych objawów neurologicznych, które zatrują ci resztę życia, bo na tym etapie wyleczyć to to już cud. Pewnie to miała na myśli.
@Jednaodpowiedz2 ale w ostatnim odcinku mowila, ze diagnoza z borelioza byla bledna i owszem, byla chora ale cos innego jej dolegalo. nie pamietam juz co dokladnie.
@mankosky no ale co z tego? Widzieliśmy ją na różnych etapach diagnostyki. Lekarze jakiś czas temu wszystkim wciskali boreliozę, bo ma tak różnorodny i niespecyficzny obraz, że pasuje do różnych schorzeń, zwłaszcza neurologicznych. Plus nie na 100% badań potwierdzających lub wykluczających chorobę, tylko takie sobie testy, które kłamią. Zdiagnozowali błędnie, ta się zamartwiała i pewnie dużo czytała na ten temat. Też byś tak robił. A jej się to nałożyło na program
ogladajac biezacy sezon, jednoczesnie z zona nadrabiamy wczesniejsze (od 6 w gore) na hbo i mam pytanie do weteranow. czy byl w tym programie ktos bardziej p----------y niz plastusiowa z horym psieckiem i jajnikami z 8 sezonu? bo nie spodziewalem sie, ze obcy czlowiek w telewizji moze mnie az do takiej k-----y doprowadzac.
źródło: image
Pobierz@Wojti92: