Jak miałem z 23 lata to odkryłem, że karnister to tak naprawdę kanister, człowiek w szoku był
@rastafari85: Ja dopiero mając prawie 30 lat podczas rejsu tramwajem wodnym po Motławie zrozumiałem, że w XII Pracach Asterixa portier domu, który czyni szalonym nie odsyła ich do "Kapitana tuportu" tylko do "Kapitanatu portu" żeby mogli zarejestrować galerę. Ponad dwadzieścia lat zastanawiałem się co to, do cholery, jest ten "tuport".
@rastafari85 ja naprawdę późno odkryłem, że zamiast mówić "schowaj" mówię "schow". Byłem grubo po 30 i serio chodziłem chwilę jak struty że całe życie mówiłem niepoprawnie
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
źródło: image_picker_40E6C393-2C72-49AD-911D-9E50E70FE158-39575-000006833B82792B
Pobierz@rastafari85:
Ja dopiero mając prawie 30 lat podczas rejsu tramwajem wodnym po Motławie zrozumiałem, że w XII Pracach Asterixa portier domu, który czyni szalonym nie odsyła ich do "Kapitana tuportu" tylko do "Kapitanatu portu" żeby mogli zarejestrować galerę. Ponad dwadzieścia lat zastanawiałem się co to, do cholery, jest ten "tuport".
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierz