Aktywne Wpisy

Aż nie wiem jak to otagować. Linkedin właśnie wszedł na nowy, absurdalny poziom
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
źródło: obraz_2025-12-16_114445852
Pobierz
Mam 25000zł na kupno samochodu. Czego szukać w tej cenie,zeby wyglądało w miarę współcześnie i miało jakieś normalne silniki?
Tak zeby sąsiadom troche gul skoczył ze sie dorobiłem.
Myślałem nad seria 1 bmw ale tam sa dziadowskie silniki.
Szukam benzyny. Diesle z dpf odpadają.
Auto powyżej 2010.
Tak zeby sąsiadom troche gul skoczył ze sie dorobiłem.
Myślałem nad seria 1 bmw ale tam sa dziadowskie silniki.
Szukam benzyny. Diesle z dpf odpadają.
Auto powyżej 2010.
źródło: scaled_1000015917
Pobierz

Mijały miesiące a ja żarłem Xanax 4mg dziennie i git. Z kasą było cienko jak zawsze, więc na wizyty zapisywałem się, kiedy miałem ostatnie 3 bądź 4 tabletki. Co tu dużo mówić, uzależniłem się od benzo i nie mogłem bez nich funkcjonować.
I pewnego dnia poszedłem na wizytę po te j----e recepty i miało miejsce dziwne zdarzenie. Tamtego dnia czułem się fatalnie. Byłem zmęczony po robocie, głodny, bolały mnie plecy od dźwigania w kołchozie, i jeszcze ta depresja i różne myśli samobójcze, no nie czułem się dobrze.
Siedziałem sobie w przychodni, pusty korytarz a obok mnie jakaś młoda kobieta.
Przyznam szczerze że niewiele kontaktowałem i ona nagle się do mnie odezwała z pytaniem, na którą jestem umówiony bo ona na 20, odpowiedziałem że jestem zaraz po niej bo ostatni, i wtedy zaproponowała, czy nie chce się z nią zamienić, bo ona woli być na końcu. Pasowało mi, wiadomo I'm prędzej do domu tym lepiej, ale nie miałem siły z nią rozmawiać więc tylko odbąknąłem że się zgadzam. I wtedy wyszła z gabinetu pani doktor, ja wstałem i wparowałem do gabinetu a tamta kobieta zaczęła tłumaczyć lekarce, że ona woli poczekać, że wszystko w porządku. No więc lekarka zamknęła drzwi, usiadła przede mną z nietęgą miną, nie odezwała się do mnie nawet słowem, wypisała receptę, podała mi i zarządzała ceny dwa razy wyższej niż zwykle. Ja w szoku, pytam ale o co chodzi, a ona nic, tylko powiedziała, że albo płacę, albo recepta do szuflady i do widzenia. Mówię jej, że nie mam kasy i że potrzebuje xanaxu, bo się rozpadnie, i ona dobrze wie, że jestem od niego uzależniony, bo przepisuje mi recepty od kilku miesięcy. Skończyło się tak, że kazała mi w---------ć z gabinetu. Dzień później skończyły mi się leki i miałem zespół odstawienny. Nie będę opisywał jak to wyglądało, bo wpis i tak jest już wystarczająco długi. Mogę tylko powiedzieć, że był to koszmar na jawie. Co ciekawe, dzień później lekarka wysłała mi maila z informacją, że ZAPRASZA mnie na wizytę, bo na poprzedniej doszło do nieporozumienia. Pani doktor uznała, że się wepchnąłem w kolejkę i najwidoczniej doszła do wniosku, że trzeba było mnie ukarać.
W dupie miała moje zdrowie i to, że wcześniej przepisywała benzo, których nie można od tak rzucać z dnia na dzień, bo dawki należy zmniejszać stopniowo. Tak wygląda leczenie u psychiatry.
Nie wiem po co to pisze, wszystkie te słowa w próżnię.
#przegryw #psychiatria
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Trzymaj się bro.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Baczny_Obserwator: jeśli to nie bait to nie mam pojęcia co to za lekarz. Xanax stosuje się doraźnie.
Zdarzyło mi się znaleźć zagracone opakowanie Xanaxu 1mg i zjadłem je dość szybko, pewnie w tydzień, dwa. Nie powiem, bo mindset był zajebisty, problemów zero ale....
W życiu nie miałem cięższego powrotu do rzeczywistości. Dostałem "cold turkey" i od tamtej pory alprazolam to
@Baczny_Obserwator: Grubo. Wciąż w tym siedzisz?
@Baczny_Obserwator: a wystarczyło