Wpis z mikrobloga

@Jovynsorek2: kurdełe on jest jest jakiś przytrzymany... ma problem z czytaniem i słuchaniem że zrozumieniem i jakiegoś mikrosiura mentalnego i każdy przytyk rani laweciarskie serce. Zamiast też jej dać trochę pstryczków to nie, się obraża jak cnotka.
  • Odpowiedz
@Blablon: czy ja wiem czy złośliwa. Jak chlop się obraża jak pimpa i nawet nie umie takim pstryczkiem odpowiedzieć troche dynamicznosci wprowadzic choiaz w rozmowe i jest chodząca definicja i uosobieniem słowa papeć i mamałyga to a) kto by z nim wytrzymał bez pstryczkow b). Jego to by nawet padający na niego deszcz urazil więc wez.
  • Odpowiedz
@pypowicz: jestem wygadana kontaktowa osoba a takie bezsensowne docinki w--------y mnie, są po prostu bez sensu. Nie można spędzić czasu jak ludzie? Od razu trzeba kogoś j---ć że nie wie co robić na kursie gotowania. Te szkolenia też są specyficzne, jak ktoś był parę razy to wszystko wie, pierwszy raz to ja też czułam się jak debil. Tylko druga strona normalnie do mnie podeszła a nie traktowała jak skończonego debila.
  • Odpowiedz
„Kobieto” chochla jest w szufladzie 👻 zajebiscie takie wieczór by się zapowiadał mmmm , sorry nie dla mnie takie coś.
  • Odpowiedz
@Blablon jeszcze żeby ona w nerwach bądź z negatywną miną albo tonem te rzeczy mówiła XD gość nie potrafił prostej instrukcji z kartki zrozumieć i mu 10 razy musiala tłumaczyć i już płatek śniegu spakował manatki
  • Odpowiedz
@Blablon: może nie jesteś tak wyluzowana jak Ci się wydaje xd
Oni do siebie nie pasują ale naprawdę to nie jest rocketscience żeby fajnie spędzić czas bez kija w dupie. A chlop nawet po polsku nie bardzo rozumie co się do niego mówi. Ona jedno a on swoje. Ona tlumaczy ze to nie tak a ten jakby sluszal zupełnie inna odpowiedź.
  • Odpowiedz
@piotr_forsa: ni dokładnie mam takie samo odczucie na typa. Nie rozumie ani tekstów pisanych ani mówionych kobita rzuca jakiś przytyk dla rozluźnienia a ten foch i księżniczka wychodzi.
  • Odpowiedz
i nawet nie umie takim pstryczkiem odpowiedzieć troche dynamicznosci wprowadzic choiaz w rozmowe

@pypowicz: mistrzu podrywu, takie zabiegi to działają jak między taką dwójką ewidentnie iskrzy, a nie pomiędzy randomami, totalnie nie w swoim typie. wtedy to tylko i wyłącznie w-----a drugą stronę, tym bardziej wychowaną, bo ta nie odpłaci tym samym, szczególnie przed kamerami
  • Odpowiedz
@pypowicz: kaja jest wyluzowana ? Myślałam że wyluzowani ludzie nie muszą innych deprecjonować by podbić swoją wartość. W tym wypadku dokładnie tak jest :p sory
  • Odpowiedz
@zdzichpolspzoo: nikt nie mówił że jestem mistrzem albo mistrzynią albo osobą mistrzującą. Pracuje z ludźmi na codzień i nigdy mi się nie zdążyło żeby ktoś na śmieszka pstryczka strzelił focha i wyszedl z gabinetu. Wystarczy umieć rozmawiać z ludźmi. Mieć trochę skilli socjalnych i umieć w kontakt z ludźmi. A nie być obrażalskim dziwakiem. I wcale nie czuję z każdą osoba iskrzenia. Ba. Czasem nawet ktoś iskrzył z jakimś wontem
  • Odpowiedz
@Blablon jest wyluzowana, zwraca mu uwagę z uśmiechem na twarzy i nie unosi się. Ale lepiej zachowywać się jak breivikowa i się obrażać na cały dzień gdy coś jej nie pasuje? XD
  • Odpowiedz
@pypowicz: ja oceniam co widzę, a ty mnie nie znasz, mamy inne poczucie wyluzowania przy czym ja obiektywnie ocenić mogę ze lewaciarz jest nudny;) Ale ona jest w---------a ;)
  • Odpowiedz