Wpis z mikrobloga

@herbata_z_cytryna: gdybyś wiedział, że na czas programu będziesz musiał robić jak najlepsze miny do tak złej gry jaką jest Kaja to też był byś low battery. Z czego on ma się cieszyć jak ten paszkwil go j---e na każdym kroku?
  • Odpowiedz
@AerodynamiC: Które momenty to j-----e na każdym kroku? "Chlip chlip, kazała mi zrobić coś innego z przepisu, a ja powiedziałem że ja nie chce, i że ja chce obrać jabłko teraz w tym momencie. I do tego jak nie wiedziałem jak sierota co zrobić z brudną deską to powiedziała, że tam jest zlew MISTRZU. Ciągle te przytyki, mogłaby się ugryźć w język."
  • Odpowiedz
Które momenty to j-----e na każdym kroku? "Chlip chlip, kazała mi zrobić coś innego z przepisu, a ja powiedziałem że ja nie chce, i że ja chce obrać jabłko teraz w tym momencie.

@Wojti92: typie, ona się do niego tam tak bezczelnie zwracała, że ja na jego miejscu bym zrobił ragequita. Laska się do niego zwraca jak do kiepa. Jakiś przepis jest ważniejszy niż komunikacja z kimś kto ma być
  • Odpowiedz
@AerodynamiC: Typie, jaka komunikacja może być z kimś kto zamiast się skupić na atrakcji i cieszyć chwilą to stoi z miną srającego kota i ma pretensje, że trzeba się trzymać przepisu na warsztatach o gotowaniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz