Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Postaram się przed 1.11 jeszcze pośledzić sociale tych zjeb++ i w niedzielę walnę wam zbiorowke

@amanda12: Czyli tylko tak wstępnie się żegnamy? Bo ja tam zacząłem coś skrobać o naszej ulubionej uczestniczce z Twojego awatara, natchnęło mnie do tego jej zachowanie na uber pandorze, ale postanowiłem się nie spieszyć, żeby nie utonęło to w zalewie składającej się z postów dzisiejszych. Myślę, że fajnie by było jeszcze przez kilka dni trochę
  • Odpowiedz
  • 7
@wiemcojest5 @kodiett płaca mi za to, mogę być bohaterką. @BigShow nie no, ja tu jeszcze na pewno do końca tygodnia będę na pewno, więc tak o chciałam ładnie podziękować za wspólne dwa miesiące :D Jak mówię, przez pół roku tych kretynow będę obserwować, także będę tutaj później też meldować. Czekam na twoje przemyślenia!!!!
  • Odpowiedz
@amanda12: A ja nie używam instagrama, więc czekam na Twoje podsumowanie 💪

Przyznaję, że okresy z Hotelixem to w zasadzie jedyne takie, gdzie z siedzenia przy ekranie mam stale taką frajdę z oglądania czegoś razem z ludźmi z neta, komentowania, robienia memów a także czasem głębszych przemyśleń.

Zastanawiam się nad założeniem Discorda do wspólnego oglądania na żywo streama z odcinka o dwudziestej. Przy założeniu, że TVN by nam tego nie
  • Odpowiedz
  • 1
@BigShow Zarówno TVN jak i Polsat często niestety ściągają takie rzeczy. Akurat znajoma robiła tak ze Ślubem od pierwszego wejrzenia i dostała nawet bana na koncie () Trzeba zerknąć, jak teraz radzą tam sobie inne programy. Bo TVN jest cholernie złośliwy i niestety sama się o tym raz przekonałam XD
  • Odpowiedz
@amanda12: Dlatego nie myślę nawet o transmisjach odcinków z HBO. O czym myślę natomiast to skontaktować się wcześniej z kimś z TVN, żeby zgodzili się na przymknięcie oka. Tag dostarcza im "contentu". Discord dostarczałby tego jeszcze więcej i ma o wiele więcej userów niż Wykop. Więc oni też by zyskali większą oglądalność i zasięgi.

Jak się zdecyduję, to napiszę o tym osobny wpis i zobaczymy.
  • Odpowiedz
@BigShow: fajny pomysł i nie chcę być niszczycielem dobrej zabawy, pogromcą uśmiechów dzieci, ale żeby TVN się zgodził, to trzeba mieć zasięgi jak Napruciak i ten drugi czy ta laska, która komentuje Top Model. Poza tym, zapewne @amanda12 ma rację - programy TVN to chyba jedyny kontent zbanowany z Filmana, gdzie jest (prawie) wszystko.
  • Odpowiedz
@ChrisRedfield: Nie psujesz zabawy, przeciwnie, wolę być realistą zanim się bym w to zaangażował. I nie chodzi mi o oficjalną zgodę dla bigshowa z wypoka XD tylko bardziej o kontakt do kogoś z produkcji Hotelu, kto albo mógłby szepnąć do ucha komuś tam odpowiedzialnemu za te sprawy, żeby jak mówiłem przymknął oko na ten serwer, albo powiedział wprost, że nie ma na to szans i że pewnie serwer zostanie zamknięty.
  • Odpowiedz