Wpis z mikrobloga

Siema.
Ubezpieczał już ktoś autko w Ominimo?
Chodzi mi o samo gołe OC, czyli bez NNW itp pierdół.
Wchodzi to normalnie w mObywatela?

Niedługo kończy mi się polisa OC w Link4 (ubezpieczam tam od baardzo dawna i jeszcze w uj dłużej) i dziś mi agent zadzwonił z Link4, że ma dla mnie polisę na kolejny rok za 680 zł. Na Ominimo wyszło 408 zł.
Ogólnie na tym Ominimo wygląda to tak, że można kupić polisę przez Rankomat i tam wychodzi około 480 zł. Na ich oficjalnej stronie jak wyżej 408 zł. Wypełnia się tabelki jak w rankomatach i później na meila przychodzi link do zapłacenia składki.

#pytanie #ubezpieczenia #oc #rankomat #samochody #ominimo
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@xyz_xyz: Przed chwilą z linka @Kingside mi wyliczyło 475 zł. To Ominimo to jakaś nowość w Polsce. Jak powiedziałem o tym agentowi z Link4 to westchnął tylko i powiedział, że nie przebije tej oferty i podziękował za rozmowę.
  • Odpowiedz
@lxG_kedul no to bierz te tanie co masz, chyba że jak nie korzystałeś to polecam mubi od wyliczonej ceny jeszcze ci wypłacą 150 zł a jak dam ci link to jeszcze ja 50 zł dostanę bo już dawałem koledze
  • Odpowiedz
@lxG_kedul pamietaj ze mubi ma stala ocerte na haslo promocyjne ( zmienia sie w czasie istatnio bylo fani 4 kółek). Dostajesz -100 zl ( zwrot 100 zl po 30 dniach od zawarcia umowy)
  • Odpowiedz