Aktywne Wpisy

MonazoPL +73
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz
future_taylor +211

Bawią mnie te wszystkie korpo szczury, które rok w rok próbują forsować swoją narrację, że godzina więcej światła późnym popołudniem to jakaś świetna zmiana prawda jest taka, że jak jesteś rodzicem czy po prostu zajętym człowiekiem to nawet tego nie zauważasz, bo masz obowiązki.
A na przykład dla dzieci wieku szkolnym zmiana czasu już jest zauważalna, bo budzą się o świcie, organizm lepiej funkcjonuje i nie idą w ciemnościach do szkoły.
Kiedyś jeszcze w gimbazie zaczynałem lekcje 7:15 przed zmianą czasu, to zwyczajna szarówka była a do szkoły szedłem, jak było ciemno.
Cała ta imba o zamianę czasu rozbija się tylko o to, o której godzinie wolałbyś mieć naturalne światło.
źródło: temp_file4508296327506967365
Pobierz@Piotrek7231: Za to w ciemnościach wracają XD. Zresztą nawet w czasie zimowym budziłem się jeszcze jak było kompletnie ciemno. Dla takiego 6 grudnia świt cywilny zaczyna się o 6:55. O tej godzinie to ja już dawno w autobusie siedziałem. Wiele razy w listopadzie
No, ale rano raczej do kina czy na spacer nie pójdziesz, a po południu jest już ciemno. Dlatego bardziej sensowne jest