Wpis z mikrobloga

Apka szpieguje to co robię i przez przypadek zaliczyło wpadkę?

@kthxb: Oczywiście, że tak. Ostatnio szukałem poradnika jak skonstruować własne urządzenie meshtastic a na fb po 2 dniach pokazuje mi się content z oficjalnej polskiej, otwartej grupy meshtastic. Wygląda na to, że nie jestem sam, bo jakoś z tydzień po tym ktoś wstawił tutaj znalezisko nt. meshtastic xD
  • Odpowiedz
@kthxb: LLM który jest dostępny tylko poprzez Internet bez możliwości użytku lokalnego... Nie, na pewno nie przypisuje CI unikalnego ID i na pewno nie tworzy o Tobie profilu na podstawie którego może dostosowywać wyniki tak aby promować sponsorowane produkty albo nie robi tego aby to potem odsprzedać. Wcale. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A Pi-Hole najlepiej postawić na używanym komputerku x86 pokroju Dell OptiPlex Micro z postawionym
  • Odpowiedz
no tak szpieguje, a co co chodzi?

a na powaznie dodali pamiec chyba juz z pół roku temu, tzn zapamietuje najwazniejsze fakty z poprzednich zapytan zeby lepiej rozumiec pytania i lepiej odpowiadac. musiales to wszystko mu podawac, nie bierze tego z historii przegladarki czy co tam sobie wymyslasz ze szpieguje, tylko z czatow z toba
  • Odpowiedz