Aktywne Wpisy

shadoww +2
Niech ktoś mi powie jak zgrać j----e zdjęcia i filmy z iPhone które mam w pamięci telefonu na komputer normalnie po kablu, po podłączeniu iPhone do kompa i włączeniu aplikacji Apple Devices nic tam nie ma, przez aplikację Zdjęcia i Filmy (Windows 10) pokazuje 2 nagrania i jedno zdjęcie których nie da się i tak zgrać, a po wejściu w pamięć iPhone przez Eksplorator Plików pokazuje jakieś 5 folderów w jednym nic
CoDwa +60
Ile napiwku dajecie lekarzowi na prywatnej wizycie? 20% wystarczy? Co prawda boli mnie wydawanie na wizytę 500zł ale jak sobie przypomnę że on miał ciężkie studia to bez problemu wyciągam dodatkowe 200zł z kieszeni
#lekarz #lekarz100k #zarobki
#lekarz #lekarz100k #zarobki

Chodzę normalnie tyle że mam duże osłabnie przez #stwardnienierozsiane i kilka innych chorób
#niepelnosprawni (taguje #renta #renciak ale to nie o to stricte chodzi btw)
Rada od lekarza neurologa, którą usłyszałam - bądź na komisji bardziej chory. Narzekaj, marudź. Z grup SM dużo osób z niewidzialną niepełnosprawnością dostaje drugą grupę.
ja już po komisji 🥲
Lekarz zobaczył że chodzę zapytał jakie leki biorę i czy miałem jakieś operacje i tyle. Ponarzekałem trochę na te objawy co faktycznie mam
Psycholog lepsze podejście.
Jak dostanę lekki to będę brał i nie odwoływał się raczej
O dziwo najwięcej miałem dokumentacji psychiatrycznej a nie dostałem symbolu, ale może to i lepiej skoro mam to zanieść do obecnej pracy...
Mam też wpis z pracą chronioną.
Także jestem zadowolony
gdzie musisz "oficjalnie" się tym chwalić to lekarz med. pracy. Pracodawcy nie musisz o tym uświadamiać, chyba, że chcesz benefity, czyli 7h pracy+ min. 45min przerwy+10 dni urlopu i nie tylko. Jeśli nie, to zatajenie tej informacji niczym nie grozi.
dostałeś też kartę parkingową?