Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Andrzej na insta potwierdza, że produkcja go nie dopuściła do uberpandory i do finału, ale nic nie może powiedzieć bo go kontrakt trzyma
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@utaqa: Anżej właśnie mówi na IG, żeby nie czerpać informacji z Wykopka. Cyt.: „Nie uznawajcie to jako godne źródło energii” 🤣

Dla mnie jest to najlepsze źródło energii i informacji 🤜🤛
  • Odpowiedz
@utaqa: Andrzej myślał, że bedzie musiał się spowiadać po finale z wiadomości, ale produkcja zamknęła mu gębę. To teraz przyjał taktykę, ze to wszystko nieprawda i nie ma tematu XDD Niestety bylak nie kłamie i wszystko co napsiałam jest prawdą (i wszystko się sprawdzilo z czasem ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) Na dniach widzę się z koleżanką i może zobaczę te słynne skriny, bo tylko z
  • Odpowiedz
@alebydlakk: jedna Psycholka, która do perfekcji opanowała sztukę odwracania kota ogonem i ten biedny Ążej, który nadepnął jej na botoks tak bardzo, że postanowiła go odstrzelić( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale, że produkcja w to poszła i dała się zmanipulować? A może rzeczywiście było grubiej z jego strony niż myślę.
Oby te skriny jednak wypłynęły- sprawiedliwie osądzimy kto miał rację(¬¬)
  • Odpowiedz
@mario84pl Nie, jest zapis w umowach o zatrzymaniu niektórych informacji w tajemnicy. Nie wszystko mogą ujawniać jak kwota kary za przecieki itp. W tym przypadku produkcja również mogła tego użyć - to była decyzja produkcji, że zostaje i w związku z umową i tajemnicą zawodową/produkcyjna nie może poruszać tego tematu, inaczej będzie kara. Dlatego twierdzę, że Andrzej odwalił coś grubego, bo z p------y by takiej afery nie było. W same groźby
  • Odpowiedz
@amanda12 czyli produkcja na bieżąco spisuje sobie listę rzeczy o których nie mogą mówić? Takie trochę dziwne. Chyba że faktycznie wystarczy jeden zapis, że nie mogą mówić o niczym co działo się na wyjeździe… to bym w sumie zrozumiał. Pytanie jak długo muszą trzymać to w tajemnicy.
  • Odpowiedz
@alebydlakk o, a o tym wcześniej nie wspominałaś chyba () To, że byli rozdzieleni ok, ale mogli się i tak spotkać. W poprzednich sezonach tak było ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@alebydlakk: poza tym widać, ze nic takiego się nie stało, bo inaczej Andrzej by się z nimi nie bawił, a normalnie ma zaproszenie i kontakt z uczesnikami. Myśle, ze mocno nadmuchany balonik z tą dramą. A produkcja obsrała zbroje, że on coś odwali grubego i woleli się go pozbyć ;)
  • Odpowiedz
@mario84pl wiesz co, tego nie wiem. Podpytam mojej gwiazdy, może znajdzie swoją umowę. Na pewno wiem, że jest zapis o ujawnianiu informacji i tak, mogli nawet teraz do niego napisać, że tematu jego wypadu z hotelu nie może omawiać.
  • Odpowiedz