Wpis z mikrobloga

Tvn 24 Próba kradzieży przez posła konfederacji. Nie chcę nikogo bronić ale to nie jest tak że się nie nabiło coś w systemie przy zakupie a tu jest nagonka robiona? Kto normalny kradnie patelnie jak jest się tak znaną postacią i co 100 zł się nie ma? Dziwne to. #polityka
  • 284
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szyszkalogin: on nie skasował towaru za 390zl, min kompletu 18 talerzy zajmujących pół koszyka. Łącznie "zapomniał" o 9 towarach.

Z jednej strony faktycznie, trudno uwierzyć aby byl tak glupi i sie tak podłożył ale z drugiej - jak czesto zapominasz przypadkiem zeskanować obietosciowo połowy koszyka?
  • Odpowiedz
Z jednej strony faktycznie, trudno uwierzyć aby byl tak glupi i sie tak podłożył ale z drugiej - jak czesto zapominasz przypadkiem zeskanować obietosciowo połowy koszyka?

@thorgoth: Do tego on się tłumaczy że niby nie słyszał kasy bo miał słuchawki na uszach, no ale przecież oczy ma chyba sprawne i widział co jest nabite na ekranie? Te jego wyjaśnienia totalnie nie trzymają się kupy
  • Odpowiedz
@dqdq1: o proszę. O 19 a nie 29 będziesz wodza bronił ale o 70 obietnic nie wspomnisz xd ile paliwa za najniższą krajową można było kupić za poprzednich rządów rudego?
  • Odpowiedz
@Ravau23 bo większość jest dla mnie zbędna- mi jest potrzeby rząd który nie przeszkadza mi zarabiać. Nie wprowadza przepisow w 3 wersjach bez vacatio legis powodując b----l w księgowości. Nie powoduje braków paliwa. Rzeczy takie jak in vitro to co najwyżej miły dodatek.
  • Odpowiedz