Wpis z mikrobloga

Nowa mapa do Bfa6 bardzo przyjemna. Jako szeregowy piechociarz-medyk nie czułem się specjalnie gnębiony przez snajperów czy pojazdy. Pewnie wynika to z tego, że nie ma żadnego przesadnie wysokiego punktu na tej mapie gdzie snajperzy mogą kutabanić. Na plus też to, że jest tu miejsce na chwilę oddechu - czasami trzeba trochę pobiegać i przez ten czas nie ma żadnej walki.
Jestem pozytywnie zaskoczony. Po 3 Gierkach jak na razie jedna z moich ulubionych map do Bf6.

#bf #bf6 #battlefield #battlefield6 #gry
Krisgal10 - Nowa mapa do Bfa6 bardzo przyjemna. Jako szeregowy piechociarz-medyk nie ...

źródło: image

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Krisgal10: ehhh no nie wiem, z punktu C i D na conquest można praktycznie snajpić na każdy punkt a nawet spawny...
Nie wiem dlaczego nie dali więcej miejsca z góry i dołu na flanki tylko na siłe zwężają te mapy.
  • Odpowiedz
@Krisgal10: Wygląda zajebiście płasko i nijako. Poza tym przez ukształtowanie terenu i małą ilość budynków często jest tak, że spawnując się na swoich punktach, jesteś od razu widoczny i ostrzeliwany z 3 różnych stron. Takie gorsze liberation peak albo sobek bez wieżowców
  • Odpowiedz
@Krisgal10 Też mi się dobrze gra jako piechota czy pojazdy naziemne. Fajna, duża mapa i rozgrywka jest dużo wolniejsza. Jedyny minus to ograniczenie pola walki dla pojazdów latających. Grając myśliwcem ciężko jest uciec od zasięgu rakiet ziemia-powietrze żeby flary się odnowiły. Poza tym 9/10
  • Odpowiedz
@Krisgal10: Zagrałem 2 mecze na tej mapie, jedynie gra snajperem ma tu sens. Kampią na każdej górce, przy celu praktycznie nie da się odrodzić bo dostajesz kulę nie wiadomo skąd.
  • Odpowiedz
@Krisgal10: gowienko ta mapa, mala jak wszystkie, caly czas walka front vs front, nie da sie nic oflankowac, albo pojazdy moga niszczyc pojazdy z bazdy przeciwnika xdd stoje sobie bradleyem na spawnie i niszcze wrogowi samoloty nim wysatrtuje, co za debil to projetkowal, samolotem granie to tez latanie wkółko bo mapa ma 200 metrow
  • Odpowiedz