Wpis z mikrobloga

Jak tam gonciarz dalej w swojej pętli? Nadal zero papierów z sądu ? Kiedy ostatnio nagrał dobry film na yt? Bo coś się chyba wypalił xD #gonciarz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KapitanUlicy: wrzucał tam jakieś info o tych rozprawach. Nie wiem na ile są to jawne rozprawy ale z tego co wiem to podczas trwania takich rzeczy raczej nie wolno publikować żadnych informacji jakie zostały tam przekazane. Jak dla mnie to najlepiej na wyroki poczekać, ewentualnie jakieś szersze wyjaśnienie osoby 3, która nie stoi po żadnej ze stron
  • Odpowiedz
  • 15
@szachrai: Czyli uważasz że napieprzanie od 2 lat storek których nieraz dziennie jest mnóstwo jest normalne ? Już ci wyjaśniam on ma problem w głowie. Normalny dorosły facet załatwia to przez sąd. Ale idź bronić pronciarza który niczego się nie nauczył i dalej wali narko i ma znajomych pokroju ludzi z pandory gate.
  • Odpowiedz
@KapitanUlicy: z tempem naszych sądów na wyroki poczekamy parę lat. A chłop musi jakoś wyjść z publicznego cancellu, a jedyne co może robić to właśnie w ten sposób tłuc wszystkim do głowy, że został pomówiony, aż potencjalni reklamodawcy stwierdzą, że nie ma cienia wątpliwości co do jego niewinności. I chyba całkiem nieźle mu to wychodzi na razie.
  • Odpowiedz
@KapitanUlicy: Ja nawet nie mam instagrama. Ale to ty chyba masz jakiś problem z gonciarzem. Chcesz mi powiedzieć że od 2 lat śledzisz poczynania gonciarza na instagramie, oglądasz te jego storki, piszesz na mirko pytania o jego nowy content, śledzisz jego dramy... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@KapitanUlicy: normalny człowiek tak, ale nie znany, zepsuły mu reputację publicznie na szeroką skalę, a normalne to by zgłosiły go do sądu. Teraz to on walczy o dobre imię tak żeby oczyścił je z takim echem jak wtedy to potrzebuje kontrowersyjnych zachowań. Gdyby nie to to do mnie by nie trafiła informacja, że okazał się niewinny. Jemu bardziej zależy na odzyskaniu dobrego imienia i kariery, a kary i sprawy sądowe
  • Odpowiedz
@Fjelletova: Najbardziej jego dobre imię ucierpiało przez ćpanie, tego jakoś nie zdementował. Ćpa jak ćpał albo nawet gorzej a robił z siebie przed ludźmi wielce oświeconego. Teraz zaskoczony odkrywa co się działo w jego firmie kilka lat temu? a gdzie był wcześniej, że tego nie widział? Współczuję prowadzenia biznesu z narkomanem i podziwiam Kasi spokój, ja był k-----y dostał
  • Odpowiedz
@nalej_mi_zupy: Na bank wyjdzie z cancellu jak jedyne co robi to n--------a jakieś pocięte screeny i mętne tłumaczenia rozwleczone już na dziesiątki godzin, szkalowanie kobiet jak piwniczka + toczenie wojenek na insta jakby miał meltdown bo dragach.
Super strategia
  • Odpowiedz
  • 0
@Syskiev: No właśnie mógł zrobić speed run wyjaśnić sprawę i zająć się tym co robił najlepiej czyli tworzeniem filmów z różnych ciekawych miejsc. Japonia najlepiej go wybiła to mógłby od tego zacząć. A tak to mamy nagłe ataki w których publikuje aż za dużo storek w których i tak nie jest pokazana cała sytuacja. Kibicowałem mu i kibicuje ale raczej już od jakiegoś czasu jest over. Niech też zrobi przerwę
  • Odpowiedz
@KapitanUlicy: też już zamęczył ten temat, miał być nowy początek, a tu nadal ciągnięcie tematu domaradzkiej i zagulskiej na storkach dając im zasięgi. Mimo wszystko kibicuje mu żeby wygrał rozprawy o pomówienia i wykradniecie firmy w momencie kiedy został pomawiany.
  • Odpowiedz