Wpis z mikrobloga

@_TiniMini_: jakoś to auto hamowanie jak się puści gaz i skręcanie bokiem mnie nie przekonuje. W nfs u2 się zupełnie inaczej jeździło, tak naturalniej. Klimacik był tu fajny no ale model jazdy tragiczny. Próbowałem ogrywać stare nfsy i dalej nfs u2 wypada lepiej niż mw zarówno pod względem graficznym, zachowania pojazdów, odczuć z gry, dźwięku czy modelu jazdy. Nawet z tym nie handluj.
  • Odpowiedz
@_TiniMini_: od tego się właśnie zepsuło bo seria poszła w super samochody, a to tuning i wybór samochodowe na jakie nas tac robi robotę. Fajniej jeździć Golfem, Suprą i inną S2000...

To samo seria Szybcy i Wściekli. Idelanie wpisali się samochodami w pierwszych 3 częściach w sub kulture. A potem ich odkleiło...
  • Odpowiedz
@_TiniMini_: zgadzam się.
w dodatku doskonalne zoptymalizowana, chodziła mi płynnie na tym samym kompie na którym starsza gra underground 2 potrafiła się ciąć w danych sytuacjach i ogolnie mniej fps.
  • Odpowiedz
@suspensor1917: A moim ulubionym akurat jest Shift, zawsze wrażenie na mnie robiły samochody, customizacja i grafika. A i kariera miałą ciekawą progresje. Jedyne do czego mogę się przyczepić to sterowanie, ale od czego są patche ( ͡° ͜ʖ ͡°) Żeby nie było grałem we wszystkie do MW2012 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz