Wpis z mikrobloga

@liliove: Oby nie, wystarczy mi, ze musialam przed kazdym odcinkiem slyszec ten jej p--------y, sztywny glos, dukajacy tekst z reklamy Apartu.
HP z jej udzialem kojarzy mi sie z jednym, na poczatku kazdego odcinka wyglaszala wyuczona formulke, konczyc ja jakims takim dziwnym sztywnym polobrotem. Jak sztuczna lalka.
  • Odpowiedz
@Null84: kurde ja ogΓ³lnie lubiΕ‚am El Dursi w programie, ale odkΔ…d jΔ… obserwujΔ™ na Ig to mam wraΕΌenie, ΕΌe ma coΕ› nie tak pod deklem. Zachowuje siΔ™ tak dziwacznie jak jakiΕ› dzieciak i jest raczej cringowa niΕΌ Ε›mieszna a do tego strasznie atencjyne filmiki wrzuca. No i reklamowanie psiej karmy nie majΔ…c psa 🀑 ogΓ³lnie w programie wywarΕ‚a na mnie pozytywne wraΕΌenie, jest atrakcyjna, ale po obserwacji jest tam coΕ›
  • Odpowiedz
@liliove ja tam nie widzΔ™ ΕΌadnej rΓ³ΕΌnicy miΔ™dzy niΔ… a el dupsi,ani z wyglΔ…du ani w sztywnoΕ›ci. Obie poza tym,ΕΌe dobrze wyglΔ…dajΔ… nie sΔ… dobrymi "prezenterkami". Nie ma u obu naturalnoΕ›ci czy charyzmy bo odklepuja teksty napisane przez ai.JeΕΌeli mam juΕΌ wybieraΔ‡ miΔ™dzy zΕ‚ym a zΕ‚ym to biore el dupsi bo jest w moim wieku πŸ˜…
  • Odpowiedz