Wpis z mikrobloga

• 3
@puddin ja nie mówię kobietom jakie mają być, tylko żeby nie zakłamywały rzeczywistości ( ͡º ͜ʖ͡º) Widzisz różnicę, czy to zbyt trudne dla ciebie?
Jak facetowi wywali bebzon i zacznie tłumaczyć że to „natura chroni jego organy” to też bym się z tego śmiał ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°
  • Odpowiedz
@greedy_critic: W życiu nie słyszałam od żadnej baby, że jest tłusta, żeby chronić organy ( ͡° ͜ʖ ͡°) co najwyżej, że potrzebujemy więcej tłuszczu niż wy, bo lubią go nasze hormony. A Ty swoją wypowiedź zakończyłeś słowami: "Tak powinnien wyglądać wzorowy brzuch", więc po mojemu, to nie tylko o niezakłamywaniu rzeczywistości mówisz ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@greedy_critic:

Nie, Maryśka, po prostu nie trzeba było tyle „maczka” jeść.

Można jeść "maczka" i mieć płaski brzuch. To akurat kwestia typy sylwetki i tego, gdzie organizm odkłada tłuszcz. Faktem jest też to, że tego tłuszczu u kobiet na brzuchu będzie zawsze więcej nawet przy aktywnym trybie życia.

• Odpowiedz
@greedy_critic: Czemu zakładasz, że ja płaczę? I że nie mam wzorowej sylwetki? ( ͡º ͜ʖ͡º) no i czemu sądzisz, że wypieram informacje? Może po prostu nie mam tiktoka ¯\(ツ)/¯ zmyślasz dużo ziomku, a to babska cecha. I to jedna z tych gorszych.

Ja się tu nie przyszłam kłócić, a zwrócić uwagę, że nikt nie lubi p---------a o tym jaki powinien być zgodnie z wydumanymi standardami.
  • Odpowiedz
@greedy_critic: Miałbyś rację, gdyby - co już podkreślałam - nie ostatnie zdanie Twojego wpisu ()

I w sumie to nadal nie odpowiedziałeś na moje pierwsze pytanie.
  • Odpowiedz