Wpis z mikrobloga

Obudziłem się wcześnie rano, nie mogłem zasnąć to odpalam wykop. W gorących wszystko o jakimś typie Kiki świat - odpalam ten odcinek z Egiptu i tak się wciągnąłem, co to za p------e uniwersum i typ, który w 20 minutach:

- zatrzasnął się w pokoju
- r------ł zamek w drzwiach
- wsadza szczoteczkę do zębów do najmniej higienicznego miejsca w telefonie żeby wyjąć kartę SIM,
- wkręca wkręta do gniazda SIM xD,
- jara się żarciem, które wygląda średnio,
- opowiada jak to jest pięknie i zielono pokazując wyschniętą trawę,
- zostawia 70 dolarów napiwku,
- pisze "What is the car at the reception?" pytając o godzinę zbiórki,

i wiele więcej. Piękne xD

#kikiswiat
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ka4az: a to dopiero początek, przeskroluj tag, tam kolega zebrał jedynie 100 najlepszych akcji, warto się zapoznać co to za debil. Jak chcesz się wkręcić dobrze w kanał to polecam serię jego wizyty w USA, gdzie gość robił z niego parobka i kazał ciąć butlę pełną gazu szlifierką kątową
  • Odpowiedz
@Ka4az kiedyś nawet przyjemnie się oglądało obrazki z wojaży. Było widać że jest coś nie ten teges, ale człowiek szukał lekkiego contentu z widoczkami i było git.

A teraz odkąd kupił siedlisko i pokazuje jak bardzo jest niekompetentny, no to mnie aż boli i skręca a jednocześnie jestem pod wrażeniem że on chyba tak.. na serio xD
  • Odpowiedz
@NieoznaczonaReklama: najlepsze jest to że on czyta ten wykop bądź ktoś mu go streszcza. Kiedyś w to nie wierzyłem teraz nie mam wątpliwości. Dlatego jak odwali jakąś głupią akcję ( typu expose z Anglii) to szybciutko kasuje, tak samo jak ktoś zrobił dla niego pinezkę w google to po tagu na wykopie szybko ją zdjął.
  • Odpowiedz
@kajak98: Odcinki prezentacyjne dotyczące reklamowania i lokowania dostarczonego produktu zawsze są bezbłędnie i szczegółowo nagrane, można... można a te zwykłe pełne częstych gaf i wpadek. To jednak może być celowe aby gadali tylko, że komentarze wyłączone a nie wszyscy wiedzą co tutaj się dzieje na tagu, tak więc nie pojmuję do końca takiej praktyki zmiany jakości wykonania filmików reklamowych konta pokazywanie życia codziennego. Przecież można filmik obejrzeć, edytować, wyciąć jakieś
  • Odpowiedz
@RybkaNaDwaRazy: jak by wyciął wpadki z filmu o Egipcie zostało by może 3,5 min filmu więc nie było by co oglądać. Różnica między filmami sposorowanymi a prywatnymi polega na tym że reklamodawcy mówią mu Kamil - zrób to zrób tamto, nie rób tego i sporo te filmy edytuje ( uważa to za katorżniczą pracę) a w filmie prywatnym nikt mu nic nie mówi i stąd masa wpadek i głupich akcji.
  • Odpowiedz