Wpis z mikrobloga

@josedra52 nie chce być niemiły... Ale lepiej wypieprzyć obydwie części i odpalić trójkę, tam mody nie pomogą gdy są braki w mechanikach, takich jak skakanie xD
  • Odpowiedz
@josedra52 mam wszystkie części, przeszedłem wszystkie części (bez modów), ale tylko trójkę przechodziłem więcej niż raz - pozostałe odstraszaly wspomnianymi mechanikami i nawet fabularnie nie wybrania się
  • Odpowiedz
@winsxspl: skakanie nie przeszkadza, a raczej jego brak, a ograniczenia są z powodu, że to było budowane na silniku z bioware, tym samym, na którym działało neverwinter nights, aurora chyba się nazywał.
  • Odpowiedz
@josedra52: Mówisz o gameplay czy o kwestiach graficznych? Jakiś rok temu przechodziłem dwójkę i jak dla mnie najgorzej wypadały wizualia, przede wszystkim postacie, sam gameplay był całkiem przyzwoity jak na wiek gry.Na nexusmods są do pobrania tekstury upscalowane do 4k, zarówno otoczenia jak i postacie, mod na zwiększony zasięg rysowania i mod dodający hbao+ poprzez cofing w nvidia profile inspector. Najlepiej zobacz co jest najbardziej popularne (sprawdzone) i co ci
  • Odpowiedz