@spedytor15k: załóżmy, że nie. Więc jest to dobra okazja do tego co przeżył każdy z nas - wyrośnięcia z korwinizmów - i np. zweryfikowania poglądów, że właściciel ma prawo użyć broni w przypadku próby kradzieży
@walciak: @Placi @przeciwko78 nie wiem jakoś chyba mi się w głowie nie mieści, że osoba medialna może zrobić coś takiego... Chyba że jest jakimś kleptomanem bo bilans zysków i strat mi się nie zgadza
@banzi: Kuce to ogólnie słyną z ponadprzeciętnych zdolności rachunkowych. I pomyśleć, że niektórzy chcą im państwo powierzyć, albo powierzają rachunki własnych działalności xddd
ale serio ktoś wierzy, że on to z premedytacją zrobił?
@spedytor15k: czyli nie wierzysz, że jakiś kolejny mierny polityczny połasi się na 400 złotych, ale jednocześnie wierzysz, że może "przez przypadek" nie zeskanować tam ośmiu czy dziesięciu artykułów? ( ͡º͜ʖ͡º)
@xfin: podejrzewam, że typy pokroju Berkowicza to by sprzedały matkę za 400 złotych polskich, ale faktycznie nie wierzę, że można być aż takim debilem, żeby narażać swoją karierę polityczną która zapewnia ogromne benefity (że nie wspomnę o możliwości defraudowania milionów złotych przy dopchaniu się do koryta) dla kilku artykułów z Ikei...
@Programista500plus: Jak nisko trzeba upaść żeby agitować pod informacją, że jeden z twoich politycznych idoli to j----y złodziej, a w najlepszym wypadku niepełnosprawny idiota? Wam by napluli na gęby to byście się jeszcze przepychali żeby łapać. Konfiarstwo jest odrażające.
#polityka #konfederacja #bekazkonfederacji
źródło: image
PobierzA jeśli to była pomyłka - czy osoba z objawami demencji powinna sprawować wysokie urzędy państwowe?
mam nadzieję, że to cena dla wszystkich a nie tylko dla posła
@spedytor15k: chłop żyje w bajce xD
@spedytor15k: tak, antykonfiarze to w większości debile. Udowadniają to na mirko od lat. No i nikt nie myli się częściej niż oni.
@spedytor15k: czyli nie wierzysz, że jakiś kolejny mierny polityczny połasi się na 400 złotych, ale jednocześnie wierzysz, że może "przez przypadek" nie zeskanować tam ośmiu czy dziesięciu artykułów? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Programista500plus: Jak nisko trzeba upaść żeby agitować pod informacją, że jeden z twoich politycznych idoli to j----y złodziej, a w najlepszym wypadku niepełnosprawny idiota?
Wam by napluli na gęby to byście się jeszcze przepychali żeby łapać. Konfiarstwo jest odrażające.
@zzbkk: wcale niegłupia rzecz. https://www.ikea.com/pl/pl/p/havskal-2-szt-obciaznik-kabla-usb-czarny-zolty-40537283/