Wpis z mikrobloga

@programista70k: Apropo, to wiesz może czy odniósł się jakoś do afery z Zen "bankiem", gdzie ustawił konkurs pod swoich ludzi? Była afera na wypoku na głównej, ale potem cisza, temat umarł i nie widziałem żeby się w ogóle odnosił do tego, ale może po prostu nie znalazłem. A ciekawi mnie to, bo w końcu ludzie dali mu popularność, bogactwo itd. a on tym ludziom pokazuje w ten sposób środkowy palec
  • Odpowiedz
@programista70k: nie rozumiem jak można uznawać Stanowskiego za obiektywnego, czy nawet w miarę obiektywnego. Wystarczy sobie obejrzeć "Dudek o polityce" i porównać z Krzysiowymi wysrywami. Przecież to niebo, a ziemia.
  • Odpowiedz
Uwaga! Dla czytających. Na mój komentarz:

nie rozumiem jak można uznawać Stanowskiego za obiektywnego, czy nawet w miarę obiektywnego. Wystarczy sobie obejrzeć "Dudek o polityce" i porównać z Krzysiowymi wysrywami. Przecież to niebo, a ziemia.

Pan @kwasiu23 odpowiada (pisownia oryginalna):
  • Odpowiedz
ale was boli, że po raz kolejny tusk zwalił na was spuchę. Kiedy wy się nauczycie, że niczym nie różnicie się od lemingów głosujących na kaczyńskiego? ch_a się znacie, a nie na polityce XD

@PowiatowyBanan: być może masz rację, natomiast jestem pewien, że się ch_a znasz na kulturze osobistej.
  • Odpowiedz
@fornson23: jeśli mówisz tak po tym fragmencie i nie potępiasz swoich, to jesteś przepotężnym hipokrytą. Btw. masz rację. Ale nie zależy mi na pozytywnej opinii ludzi, którzy są niezdolni do korzystania z mózgu, czyli głosują na te same twarze od 20 lat i dziwią się, że absolutnie nic się nie zmienia.
  • Odpowiedz
  • 15
@programista70k: wersja już jest wstępnie ustalona i zaczyna być grzana: Wielgus wpłacał na Trzaskowskiego, zasponsorował Campus Trzaskowskiego, KO wiedziało o tym od początku ale to ukrywali, dobrze że dziennikarze ujawnili, i uwierzcie że to sekciarzom pisu i kucom stanowskiego wystarczy. A fakt że zgodę na sprzedaż za śmieszne pieniądze dokonał minister Pisu ich w ogóle nie interesuje, najgorsze bo jest CZASKOSKI w tle, swoją drogą niezły ruch, robić wały z
  • Odpowiedz