Wpis z mikrobloga

Może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest, że skoro robił te zakupy i chciał te produkty, to dlaczego to oddał wszystko zamiast po prostu zapłacić i zabrać, kupić po prostu? Tłumaczenie, że to pomyłka, bo się NIE NABIŁO i oddawanie jest totalnie nie do wytłumaczenia.
#berkowicz #polityka #bekazkonfederacji
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 241
@world zamiast to coś wywalić od razu na zbity pysk, to wymyślają takie bzdury, a później wykopki - fani konfuni - zaskoczeni ze z nich wiecznie wszyscy łacha drą
  • Odpowiedz
totalnie nie do wytłumaczenia

@world: lol.

Berkowicz jest idiotą, ale nie ma potrzeby iść w jego ślady. Nie wiem jak wyglądają dokładnie procedury w takiej sytuacji, nie kasowałem nigdy towaru w słuchawkach ( ͡º ͜ʖ͡º), ale jeśli zaangażowana została w to policja, to pewnie zajęło to trochę czasu i mogło mu się na przykład nie chcieć stać ponownie w kolejce, do tego z etykietką złodzieja,
  • Odpowiedz
@world jak sie nie nabije jakiś przedmiot na kasie przez przypadek to nie ma wykroczenia bo brak tutaj celowości, wystarczy uregulować. Jeżeli przyjął mandat to przyznał sie do kradzieży i popełnienia wykroczenia.
  • Odpowiedz
@world: musiał oddać, by móc za nie zapłacić. Jakby zapłacił bez oddawania to by wskazywało, że nie ukradł, a obsług sklepu bezpodstawnie wezwała policję. Ewentualnie stwierdził, że nie ma ochoty kupować w tym sklepie przez obsługę, czy też by musiał stanąć do kasy znowu, a mógł mieć dosyć czekania...

Kij wie... Miałem raz problem, że robiłem zakupy na wakacje, okulary słoneczne miałem na głowie i się ogarnąłem przez bramką, ale
  • Odpowiedz
@world: bo to jest typowe dla krętaczy, więc wiadomo, że na pewno nie było tak jak się żałośnie tłumaczy, bo to nie ma żadnego sensu, no, ale tak działa bycie krętaczem, jak cię złapią to wymyślasz szybko byle głupoty, nie myśląc w ogóle nad swoimi kłamstwami
  • Odpowiedz