Wpis z mikrobloga

@TableTea Na początku zawsze jest ciężko. Ale raczej tym bym się nie zrażał ( ͡° ʖ̯ ͡°) Nie wiem jak teraz wyglądają studia na PWr, dawno mnie tam nie było.
  • Odpowiedz
@TableTea: Pamiętaj studiowanie znaczy powtarzanie. Będziesz miał przedmiot jak analiza, który jak zaliczysz to będziesz wiedział, że skończysz studia, będzie jeszcze jeden (ja miałem na innym wydziale druty), gdy je zaliczyłem to wiedziałem kiedy skończę. Ważna jest wytrwałość, aby osiągnąć sukces.
  • Odpowiedz
@TableTea: spróbuj się dostać do grupek studentów z poprzednich roków, samorządy opublikowuja listę grupek na FB na swoim FB albo na stronie samorządu, niż systemów to trochę dwa kierunki z tego co kojarzę masz inf i trochę elektroniki albo takie embedded bardziej, polecam objadać temat żebyś się nie spalił
  • Odpowiedz
wiem, właśnie że jest tam trochę elektroniki i o to mam pytania bo ja bardziej interesuje się informatyką

@TableTea: praktycznie na każdym kierunku na pwr masz jakąś informatykę, nawet na zip na w8 - mój kolega po tym jest leaderem testerów ale no poszedł do branży w czasach eldorado
  • Odpowiedz
  • 0
@walokid: właśnie od znajomego z budownictwa na pwr słyszałem, że nie jest już tak ciężko jak kiedyś było i zastanawiam się czy dotyczy to całej polibudy?
  • Odpowiedz
właśnie od znajomego z budownictwa na pwr słyszałem, że nie jest już tak ciężko jak kiedyś było i zastanawiam się czy dotyczy to całej polibudy?

@TableTea: pozmieniało się. Gen Z i te sprawy.
  • Odpowiedz