Wpis z mikrobloga

#polityka

próbował wynieść patelnię z pokrywą, serwis obiadowy (zestaw 18 talerzy), dwa opakowania torebek strunowych (60 sztuk), fartuch kuchenny, dwa kable USB i dwa obciążniki USB.

Każdemu się zdarza zagapić XDDDDD
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PiotrFr: nie mam pojęcia, może żeby zrobić aferę, u nas partie współpracują ponad podziałami, ciągle musi się cię dziać, żeby można spokojnie kraść i nie w Ikei, a na samej górze
  • Odpowiedz
@VZee: więc dlaczego insynuujesz, że wyniósł? Nie widzicie, jak absurdalne to jest? Mam wrażenie, że robicie z tego, celową kradzież, bo nie macie się kompletnie do czego w tej partii przyczepić. Zrobiliście już z niego nawet lidera koalicji xD
  • Odpowiedz
@Korda: a no tak, to na pewno była przypadkowa kradzież. Kto nie zapomniał skasować 8 produktów, które zajmują pół koszyka i ważą kilkanaście kilo niech pierwszy rzuci kamieniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@VZee: może nie zapomniał zeskanować, tylko nie zeskanował, bo to różnica. Oczywiście nagrania nie ujrzymy, to można snuć takie kity i wszystko hiperbolizować, że biedny poseł woreczki kradnie, ryzykując wizerunkiem swoim, partii i koalicji.
Teraz widzę że zrobiło się 8 produktów, a wcześniej było 60 i jeszcze 18 talerzy. Lol.
  • Odpowiedz
@Korda: no jak nie zapomniał zeskanować, tylko nie zeskanował, to się nazywa kradzież xDD

Ja nie wiem ile produktów próbował wynieść, czy były to oddzielne produkty, czy paczki. G*wno mnie to obchodzi. Beka z was konfedepisowcy, że ta wasza nowa jakość w polityce, to pospolici złodzieje, albo kompletni idioci, a wy ich jeszcze bronicie.

Oczywiście zaraz mi wyskoczysz z „azapełoooo”, ale to w żadnym stopniu nie tłumaczy tego jełopa.
  • Odpowiedz
@Korda:

Kręcicie i kręcicie

My, czyli kto? Bo to nie ja próbowałem wynieść kilkanaście kilogramów szmelcu ze sklepu bez płacenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@VZee: nie wiesz, czy próbował. On już to tłumaczył. Nagrania nie mamy, a wy mieszacie w przebiegu wydarzeń. Widzę tu nawet kłamanie w jego pozycji w partii. To pokazuje, że jest dużo dezinformacji, a jest grzanie, tylko by się przywalić, bo nie ma o co.
  • Odpowiedz
@Korda: Ale tu nie ma o czym dyskutować. Gość przyjął mandat za kradzież, więc przyznał się do winy. Nie wyobrażam sobie przyjęcia takiego mandatu, gdybym był niewinny, zwłaszcza jako osoba publiczna.
  • Odpowiedz
Ale tu nie ma o czym dyskutować. Gość przyjął mandat za kradzież, więc przyznał się do winy

@VZee: a dlaczego miałby nie przyjąć? Przecież zamotanie nie jest podstawą do jego nie przyjęcia. Przecież w dyskusji chodzi o coś innego: panuje tu narracja o celowym okradaniu Ikei.
  • Odpowiedz