Wpis z mikrobloga

#polityka

próbował wynieść patelnię z pokrywą, serwis obiadowy (zestaw 18 talerzy), dwa opakowania torebek strunowych (60 sztuk), fartuch kuchenny, dwa kable USB i dwa obciążniki USB.

Każdemu się zdarza zagapić XDDDDD
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kawior2007 ja uważam, że w Polsce nie jest tak ciężko aby ludzie musieli kraść, a kradną. W szczególności politycy.

Ale masz rację, tu jest większy problem.
Ktoś tu ZAPOMNIAŁ O POTOPIE!!!
Nie ma polskich sklepów aby w nich kupować? Musimy dać zarobić okupantowi (nie jestem dobry w taki gadaniu glupot...)
  • Odpowiedz
@kawior2007: to dlaczego po przyłapaniu nie zapłacił za te artykuły tylko wolał je oddać? Pojechał do sklepu, łaził godzinę czy kij wie ile i nagle przestał potrzebować?
  • Odpowiedz
@PiotrFr: może nie dostał takiej opcji? Swoją drogą jak chciałby coś ukraść to raczej coś ci da się ukryć, a nie patelnie i zestaw talerzy xD
  • Odpowiedz
  • 76
@ShineLow: każdemu się może zapomnieć skasować kilkudziesięciu rzeczy, które ważą kilkanaście kilo i zajmują pół koszyka xDD
  • Odpowiedz
@kawior2007: Myślę że to nie ma związku z tym jak ciężko jest w Polsce, ale jak ciężko jest w portfelu i w głowie samego Berkowicza. Parę lat temu jakis sędzia zwędził starszej kobiecie 50 zeta z lady jak nie patrzyła i TVP gadała o tym miesiąc pokazując nagranie. To jest stan umysłu pewnej grupy ludzi, nie odpuszczą najdrobniejszej okazji żeby przycwaniaczyć a co dopiero jak dorwą się do poważnych spraw,
  • Odpowiedz