Wpis z mikrobloga

#kiszak Widzowie wy tego nie rozumiecie i ja wam wyjaśnię. Jak nie zrobię 10 materiałów o słabej grze o której wszyscy w internecie mówią ze jest średnia to jeszcze ktoś przez przypadek zignoruje tysiące negatywnych ocen i recenzji i PRZYPADKOWO ją kupi. Ja ratuje gaming a ty nazywając mnie grifterem stajesz po stronie słabych gier i chcesz by ten rynek upadł.
gelvid - #kiszak Widzowie wy tego nie rozumiecie i ja wam wyjaśnię. Jak nie zrobię 10...

źródło: My_3257b3_5797013

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gelvid: najlepsze, że ludzie, którzy czekali na kontynuacje VTMB wieścili problem już na początku 2024 xDD, tylko wtedy oczywiscie temat nie był zbyt lotny. Baa już były przewidywania problemów gdy paradox zdecydował się odsunąc od projektu ludzi, którzy pracowali przy jedynce no i po odsunieciu hardsuit labs
  • Odpowiedz
Widzowie wy tego nie rozumiecie i ja wam wyjaśnię. Jak nie zrobię 10 materiałów o słabej grze o której wszyscy w internecie mówią ze jest średnia to jeszcze ktoś przez przypadek zignoruje tysiące negatywnych ocen i recenzji i PRZYPADKOWO ją kupi. Ja ratuje gaming a ty nazywając mnie grifterem stajesz po stronie słabych gier i chcesz by ten rynek upadł.

@gelvid: Wszystko się zgadza ( ͡° ͜ʖ ͡
Huptys - >Widzowie wy tego nie rozumiecie i ja wam wyjaśnię. Jak nie zrobię 10 materi...

źródło: obraz_2025-10-28_000243785

Pobierz
  • Odpowiedz
@gelvid: Wszystko by się zgadzało ale zabrakło jednej, kluczowej rzeczy w tej wypowiedzi. Śmiech pawiana to nierozłączny symbol potężnego ludologa. To tak jakbyś Gandalfowi laskę zabrał albo wężojadowi tępy wyraz twarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz