Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +2
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +15
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

Szukam najtańszego #sim lub ESIM do odbierania SMS. Będę używał tego pod #smarthome więc będzie mi pewnie przychodził 1 SMS na 3 miesiące.
Nie planuje dzwonić z tego numeru. Co polecicie?
Wydaje mi się, że jakaś oferta na kartę powinna się znaleźć.
#inteligentnydom #plus #play #tmobile #virginmobile #pytanie #pytaniedoeksperta #telekomunikacja
@bazinga-row: "E-sim jest aktywna tylko w ofercie Subskrypcji. Oferta subskrypcji to nie oferta na kartę."
Subskrypcja to 31 PLN / miesiąc :-(
Z fizyczną kartą, rzeczywiście jest dłużej
Przenies do plusa do taryfy prosto na karte gdzie po zasileniu kwota 5zl masz 3 lata przychodzacych. Tak by wynikalo z regulaminu, nie sprawdzalem tego.
https://api.plus.pl/jcr/files/file/adp/files/regulations_lp/plus/regulaminy_i_cenniki/2022-03-03_cenniki_i_rsut/38_6_C_Pre_01.03.2022_Cennik_TaryfyProstonaKart.pdf