Wpis z mikrobloga

@Nanuno: Jeden rabin powie tak, drugi powie nie.

Ceny kos poleciały na łeb i są teraz tanie, ale 30/31 października mogą polecieć jeszcze bardziej albo może zacząć się pompa jak wszyscy zaczną kupować

Jak chcesz coś lepszego niż najtańsze kosy to IMO teraz są najlepsze ceny, jak chcesz coś najtańszego to bym czekał do czwartku/piątku
  • Odpowiedz
@Nanuno: Nie będę polecał bo się aż tak nie znam, poczytaj reddita, zobacz jakie jest nastawienie graczy i sam podejmij ryzyko ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Sam podjąłem ryzyko i kupiłem tą kose za ~308$ na buffie w niedziele. Teraz np jest trochę tańsza, jak spadnie niżej no to trudno podjąłem ryzyko bo mi się podoba. Jak możesz kupić na buffie to bierz tam bo są sporo
Areooo51 - @Nanuno: Nie będę polecał bo się aż tak nie znam, poczytaj reddita, zobacz...

źródło: obraz_2025-10-27_211603060

Pobierz
  • Odpowiedz
@dvnx: też tak myślałem ale z kolei każdy czeka na to. Masa osób będzie robić zakupy, ludzie mają czas się przygotować. Imo największy dołek raczej już mija
  • Odpowiedz
@Wolferros: gdzieś na x widziałem że w sam dzień aktualizacji stworzyli 150k nowych noży tak jak te ładne mało potanieją to te brzydkie będą mniej wybierane in my opinion
  • Odpowiedz
@dvnx: ja bym powiedział że właśnie te high tierowe najwięcej potanieją bo największy procent ich dojdzie do obrotu. Najgorzej to już w ogóle mają te śmieszne nożyki z rzadkimi patternami co się opierały na unikalności. No to już nie są takie unikalne XD
  • Odpowiedz