Aktywne Wpisy

ish_waw +39
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
aircod +22
Administracja na tym portalu powinna w końcu się wziąć za ten syf, który się wyprawia na tagach programistycznych przez grupkę tych samych osób. Kiedyś na Wykopku można było czegoś fajnego się dowiedzieć na temat programowania, a teraz same jakieś szit-posty jakichś przegrywów, którym nagle się kazało wziąć do roboty. I nawet jeśli przebija się jakiś ciekawy temat to zaraz jest zaspamione.
Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #
Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #

Jakie komputery z windowsem potrafiq zrobic jeden prosty trick? Do tej pory jedynie surface dał rade.
1. Ładuje laptopa do 100%
2. Zamykam klape
3. Otwieram klape po 24h i tam jest 98%+ baterii i komp jest gotowy do pracy w ciagu 5 sekund? (Surface jest gotowy w 2 sekundy)
Podobno nowsze i tele maja taka funkcje, ale wszystki? Moze to bardziej od producenta sprzetu zalezy? Nowsze thinkpady mialem tylko na amd i tam byla tragedia pod tym wzgledem
źródło: 571387497_1388715089288518_9210373402782752061_n
PobierzTo normalne przy uśpieniu. Choć wraz jest różnica pomiędzy laptopami w tym względzie (przynajmniej pod Linuxem, nie mam Windowsa zainstalowanego) - na przykład mój ThinkPad X230 potrafi w tym trybie pobierać naprawdę dużo energii. X380 Yoga jest pod tym względem dużo lepszy.
@kromeczek: bardzo intensywnie nad nim mysle. Procz wbudowanych appek potrzebuje doinstalowac firefoxa i tailscale. Tyle.
Choć w surface laptop bardzo brakuje mi LTE.