Wpis z mikrobloga

Taka sprawa. Czy któryś z Mirków lub Mirabelek zna zegarmistrza który potrafi dobrze ogarnąć zegarek mechaniczny? Lub ma namiary na takiego?

Dotyczy miasta Bydgoszcz i bliskiej okolicy.

#bydgoszcz #zegarki
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ciekawskie_jajo: xD ja pytam jaka marka. nie każdy zegarmistrz ma autoryzację na wszystko. taka Omega czy Rolex bardzo reglamentują dostęp do części, dlatego marka zegarka ma znaczenie w doradzaniu do którego zegarmistrza się udać.

ale akurat w twoim przypadku, jeśli zaczał nagle przyspieszać, to z dużym prawdopodobieństwem jest to kwestia namagnesowania. podzwoń, zapytaj czy któryś zegarmistrz w Bydgoszczy ma demagnetyzer, niech wrzuci potem na chronokomparator i od razu się okaże
  • Odpowiedz
@advert:

xD ja pytam jaka marka. nie każdy zegarmistrz ma autoryzację na wszystko. taka Omega czy Rolex bardzo reglamentują dostęp do części, dlatego marka zegarka ma znaczenie w doradzaniu do którego zegarmistrza się udać.<

@advert
  • Odpowiedz
@ciekawskie_jajo: nie mogę, bo nie jestem z Bydgoszczy ¯\(ツ)/¯ podpowiadam ci po prostu jak najlepiej to załatwić. odpalasz google, wpisujesz "zegarmistrz bydgoszcz" i dzwonisz po kolei, czy mają demagnetyzer, a dalej tak jak napisałem.
  • Odpowiedz