Aktywne Wpisy
klubzangli +24
błagam powiedzcie mi, czy wy też pierzecie wszystko po jednym wyjściu z domu? chyba już tracę rozum albo k---a może to ja jestem w błędzie, nie wiem. moja dziewczyna za każdym razem kiedy wraca do domu z pracy, pierwsze co robi to w-------a wszystko co miała założone na sobie do pralki- wiadomo bielizna, koszulka jak spocona, ale tak samo spodnie, bluza, swetry, no dosłownie wszystko za wyjątkiem kurtki. nie jestem w stanie

ibleedforyou +7
2 palce w Natalce

Łysy opuszczony i zapomniany. Gada do roślinek. Jedyna opcja żeby zamienić kilka słów z istotą humanoidalną to moment gdy postawi marcinowi p--o.
Marcin wykonał kolejny kwit flip i wydoił kmerke do zera. Pomyśleć, że kilka miesięcy temu baba z wąsem była w stanie obcować z towarzystwem białych i ci traktowali ją z sympatią. Robiła przyjęcie świąteczne dla białych, na jednym z odcinków jakaś kobieta zaprosiła ją nawet na babskiego drinka (oczywiście na drinka załadował się też marcin z kamerą w towarzystwie tego dzieckiem co je wozi do szkoły). Dzisiaj phana wygląda jak weteran vietkongu wyciągnięty z podziemnego tunelu. Sam Marcin łoi niemiłosiernie. Stan finansów jest tak tragiczny, że na podstawie filmów widać kiedy wpłynęło im każde 100zł z żebrów. Marcin obkupuje się wtedy w towary luksusowe takie jak kawa.
Spocony (ha tfu) został wywieziony na odludzie gdzie z dala od podejrzliwych spojrzeń sąsiadów chemik może go upajać i wykorzystywać w różny sposób (np do pilnowania dziury na studnie). Kambodżański brokeback mountain.
Muminy znowu na oparach. Tym razem zdradziecki nóż w serce wbili nie tylko widzowie, ale i syn pierworodny, który ma ale nie chce dać.
Waldi - kambodżański nomada, przeprowadza się co trzy tygodnie. Hormony jakie wchłania ze wzbogacanych kurczaków w kmer tejst tak wywaliły mu estrogen, że potrzeba bliskości stała się priorytetem. Sprowadza niepełnosprawne kobiety, które w europejskich warunkach byłyby mieszkankami dpsu. Robi umizgi do mężczyzn przebranych za kobiety. Robi mu się przykro gdy jego przyjaciel Bartek nie okazuje wystarczająco dużo ciepła. Gdzie się podział ten maczo, który jeszcze niedawno walił z bani teściową?
Smalec odpłynął w urojeniach i został twórcą planktonowym. Zupełnie bez znaczenia w uniwersum.
Plastiki najstabilniej. Dalej mieszają cambodie z psychotropami i uśmiechają się błogo do świata. Zawsze byli dnem i podnóżkami baronów kambodzanskiego jutuba. Tu się nic nie zmieniło.
Hanys na wolności z połamanymi rękami (xD) i łbem spranym do granic. Uśmiech aż się sam ciśnie na usta gdy się patrzy na te jego kończyny. Dużo miłości musieli zapewnić mu współwięźniowie.
@KorbenDallas: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KorbenDallas: Połamali mu łapy w tym więzieniu?