@utaqa na pewno miał wpływ ale wydaje mi się, że mimo wszystko Stachu jest dobrym obserwatorem i niektóre wnioski mógł sam spokojnie wyciągnąć i co najważniejsze, powiedzieć głośno. Tak czy siak, dobrze wyszło - przynajmniej nie było słodko-pierdzącego pitolenia o ich „silnych” uczuciach i relacjach
@Vestale89: dokładnie. Staszek jest na tyle ogarniętym gościem ze sam wyciągnął wnioski chociaz pewnie rozmawial z kastratem o relacjach w hotelu zanim przyszedł
@hamlena: Miałem identyczne wrażenie. Absolutnie go nie posądzam, ale to tak wyglądało, był pobudzony i często gadał głupoty, gdy w hotelu był zawsze spokojny. Dał się ponieść emocjom jak wioskowy głupek, co pierwszy łapie za widły.
p0lski szon usuwający Instagrama po tym jak wyciekły jej maile z Epsteinem i teraz cały świat wie że jej "ciężką pracą", którą dorobiła się sławy było zwyczajne ku***nie się. ( ͡°͜ʖ͡°) #heheszki #epstein
@hamlena: Miałem identyczne wrażenie. Absolutnie go nie posądzam, ale to tak wyglądało, był pobudzony i często gadał głupoty, gdy w hotelu był zawsze spokojny. Dał się ponieść emocjom jak wioskowy głupek, co pierwszy łapie za widły.