Wpis z mikrobloga

Jestem umówiony na sobotę z fajną 20 latka na 4h dymania w stylu b--m za 800 ziko w Warszawie xd. Brzmi jak scam za taką kwotę, ale serio pisze się jak z prawdziwa laska, bo odpisuje 2 wyrazami i nie da się z nią praktycznie dogadać plus nie namawia na żadne zaliczki przed. Wygląda legitnie. Dam znać

#s--s #divyzwykopem
  • 153
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jestem umówiony na sobotę z fajną 20 latka na 4h dymania w stylu b--m za 800 ziko w Warsza

@greenbong: 4 godziny? Niech ktoś jeszcze powie że te laski są leniwe albo mają lekką pracę xD
  • Odpowiedz
  • 5
pewnie będzie brzydka

@WolvvloW: no ze zdjęć to mega ładna, taka głupia blondynka xd. I z rozmowy też taka się wydaje. Oczywiście spotykamy się w miejscu publicznym i idziemy później do hotelu. Jak coś nie gra to po prostu się rozstajemy na pierwszym etapie. Juz nie pierwszy raz taka akcje rozgrywam a z moim mózgiem z zaburzeniami lękowymi to mam każda możliwa sytuację przecwiczona
  • Odpowiedz
  • 6
Ale i tak, swoje zrobisz w godzine i co potem? Film bedziesz z nia ogladal? xD

@Pasterz30: no a ty dochodzisz tylko raz? To sesja b--m nie chodzi tylko o spuszczenie się. Wiąże laske, później ja bije, opluwam, podduszam i takie tam zabawy chorego psychopaty xd
  • Odpowiedz