Aktywne Wpisy

malutak9913 +1465
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
Lardor +192
A ci jeszcze SCT wprowadzają xd to miasto jest coraz większym memem #krakow
źródło: temp_file5488663286296522440
Pobierz

Jak to wygląda z waszej strony?
#tinder
Jakbyś nie był nudny, to siłą rzeczy byś z kimś się spotkał lub chociaż dłużej pisał, a jakbyś był atrakcyjny to mimo bycia nudnym świnie by pisały lub podtrzymywały rozmowy.
źródło: ksm-30-600x600
PobierzNetykieta tindera to jest jakiś koszmar ale człowiek zaczyna to ogarniać z czasem.
One mają matchy ile chcą i zawracanie im d--y jak nie jesteś w top opcji czyli masz zdecydowanie wyższy SMV nie jest mile
@Pasterz30: Bo piszesz jakieś wysrywy frustrata z tindera, to jak inaczej to oceniać XD Zaliczyłeś w sumie całe bingo słów-kluczy tinderowego przegrywa
p---------e, poznalem wiele dzieewczyn na imprezach z ktorymi mam kontakt to dzis,, jak zaczynalem sie uczyc hiszpanskiego poznalem tez dwie dziewczyny jedna okolo 2 lata temu, druga rok temu, i do dzisiaj utrzymuje kontakt nie umniejac nawet mowic dobrze w tym jezyku w tamtym momencie, jedna mowi tylko po hiszpansku a druga troche potrafi angielski, wiec takie gadanie ze ktos jest nudny albo