Wpis z mikrobloga

pobrałem tindera z ciekawości, mam go od ponad pół roku lecz ani razu nie udało mi się z nikim wyjść. Większość nie odpisuje , Jak już zaczyna dobrze kleić się rozmowa to nagle nie odpisują albo kasują parę xd. Trochę nie czaję, Dodam że nie jestem jakiś przeciętny z wyglądu i mam dużo zainteresowań, chociaż nie mam jak się wykazać bo nawet nie mam szansy się z kimś spotkać.
Jak to wygląda z waszej strony?
#tinder
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ugotowana_osmiornica lol gościu! ja wyglądam jak biedniejsza wersja Łysego z brazzers i miałem 1 randkę na tydzień. Są 2 opcje: 1. wydaje Ci się że jesteś atrakcyjny, a tak naprawdę giniesz w gąszczu przeciętniaków. 2. Jak piszą wyżej - jesteś nudziarz. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ogólnie aplikacje randkowe to porażka, choć poznałem tam żonę, straciłem tam mnóstwo czasu na to parowanie i gadanie z debilkami, już nie
  • Odpowiedz
@CloudSpanner @slawek887 co to znaczy byc nudnym na tinderze? Ze ktos nie skacze wokol ksiezniczki? Tam sie liczy wyglad, jak sie spodobasz to mozesz pisac ze „spierdzialem sie i smierdzi” a i tak laska bedzie zainteresowana. A jak piszecie tam sluzej niz 1 dzien zamiast od razu zaproponowac spotkanie to jestescie simpy i cucki a to gorsze niz bycie „nudnym” xD
  • Odpowiedz
@Pasterz30: Bełkoczesz typie, a nie komentujesz XD Skaczesz sobie od jakiegoś traktowania jak księżniczki, po pierdzedzie i simpy czy cucki - Ty akurat nie jesteś nudny, tylko zwyczajnie sfrustrowany i irytujący, to dlatego dziewczyny Cię olewają.
  • Odpowiedz
@ugotowana_osmiornica:

Netykieta tindera to jest jakiś koszmar ale człowiek zaczyna to ogarniać z czasem.

One mają matchy ile chcą i zawracanie im d--y jak nie jesteś w top opcji czyli masz zdecydowanie wyższy SMV nie jest mile
  • Odpowiedz
skad w ogole przypuszczenie

@Pasterz30: Bo piszesz jakieś wysrywy frustrata z tindera, to jak inaczej to oceniać XD Zaliczyłeś w sumie całe bingo słów-kluczy tinderowego przegrywa
  • Odpowiedz
@slawek887: @DorodnyTucznik @arek-zasadny @Pasterz30

p---------e, poznalem wiele dzieewczyn na imprezach z ktorymi mam kontakt to dzis,, jak zaczynalem sie uczyc hiszpanskiego poznalem tez dwie dziewczyny jedna okolo 2 lata temu, druga rok temu, i do dzisiaj utrzymuje kontakt nie umniejac nawet mowic dobrze w tym jezyku w tamtym momencie, jedna mowi tylko po hiszpansku a druga troche potrafi angielski, wiec takie gadanie ze ktos jest nudny albo
  • Odpowiedz