Aktywne Wpisy

trzeci +34
Czy mirki doceniają amatorskie wykonania #siecikomputerowe ?
źródło: temp_file8857969113817046906
Pobierz
matkawielebna +56
#slubodpierwszegowejrzenia
Siedzę sobie przed tv, grzane winko, ślub od pierwszego wejrzenia, Wykopki, zero potrzeb.
Powtarzam, zero.
Siedzę sobie przed tv, grzane winko, ślub od pierwszego wejrzenia, Wykopki, zero potrzeb.
Powtarzam, zero.
źródło: IMG_3189
Pobierz

@In_thrust_we_trust: bunt nie oznacza ćpania, chlania i popełniania przestępstw. tak tłumaczysz swoje patologiczne problemy, żeby nie wyszlo, że jesteś zwykłym patusem, tylko, że to normalna faza. no pewnie normalna, dla akustyka z brakiem wyobraźni
Mam nadzieję, że to nie jest podstawą terapii :) nie chodzi o podsuwanie usprawiedliwień, tylko
@soon: no a moja empatia tylko utwierdzi ich w przekonaniu, że ich mechanizmy są spoko i w zasadzie to winni są rodzice, nauczyciele, społeczeństwo, pogoda i słaby internet.
nigdzie nie piszę o niepomaganiu systemowym.
Najłatwiej powiedzieć "widziały gały co brały", wielokrotnie tak pomyślałem. Wówczas nie rozumiałem jeszcze, skąd bierze się u niej potrzeba akceptacji, miłości, przynależności. Co z osobami o zaburzonym wyobrażeniu opieki? Które nigdy nie doświadczyły prawdziwej miłości, bezpieczeństwa,
@szpongiel: tak, ale nie oczekiwałam wtedy od nikogo empatii, sama świadomie ryzykuję uzależnieniem i życiem w takim momencie, i dlatego wydaje mi się to głupie
@Cadfael: 15-latek nie ma jeszcze w pełni rozwiniętej kory przedczołowej. Oczekiwanie, że nastolatek będzie myślał jak dorosły to oczekiwanie od schizofrenika, że będzie myślał jak zdrowy
@kt13: zajebiście, kolejny co o---------ł i kwiczy, że mózg miał nierozwinięty. jaka szkoda, że 15 latek w pewnych sytuacjach może odpowiadać jak dorosły, no tak karać niedorozwiniętego ułomka (╯︵╰,)
@soon: no ok, a ja mogę wykazywać brak empatii dla crackheada i brak empatii dla pogubionego, słabego ziomeczka. jego życie, jego wybory.
To środowisko i patusy źle na niego działały. Do patusow nie mam empatii.
Komentarz usunięty przez moderatora